A/ZDatumLocatie

Free To Move 2017

Free To Move 2017

“Dans spierziekten de wereld uit”

Met veel genoegen presenteren wij u de vijfde editie van Free To Move, een unieke voorstelling met de top van de Nederlandse dans, uitgenodigd en samengesteld door Samuel Wuersten artistiek directeur van Holland Dance Festival.

Dans symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen. Een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is. Met Free To Move vraagt het Prinses Beatrix Spierfonds samen met Holland Dance Festival aandacht voor spierziekten.

De uitzonderlijke variëteit aan dansgezelschappen op één avond maakt Free To Move zo speciaal. U ziet onder andere bijdragen van Het Nationale Ballet, Scapino Ballet Rotterdam, Introdans, Codarts Rotterdam en Kalpana. Kortom, het beste wat de Nederlandse dans te bieden heeft. Wederom hebben wij dit jaar weer een speciale verrassing voor u.

Wij verwelkomen u deze avond graag in het Zuiderstrandtheater aan de Scheveningse kust. Begin het dansseizoen met een goede daad! Van ieder verkocht kaartje van 35 euro gaat 33 euro direct naar het Prinses Beatrix Spierfonds voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Do. 31 augustus 2017 Vr. 01 september 2017 20:00 Zuiderstrandtheater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden