fbpx
A/ZDatumLocatie

Geef een voorstelling cadeau!

Data & Tickets

“Gift to connect”

Vind je het lastig om voor de kerst een uniek cadeau te vinden?
Wil je liever niet nog meer ‘spullen’ geven?
Wil je iemand echt verrassen met kerst?
Wil je weer eens ‘connecten’ met die vriend(in) die je al veel te lang niet hebt gezien?

Geef een gezellig avondje uit, geef een mooie dansvoorstelling, geef het Cubaanse Acosta Danza of Kyliáns meesterwerk One of a Kind gedanst door het Stuttgarter Ballett!

Bij Holland Dance Festival bestel je van tot en met 15 december 2 kaarten voor een leuke prijs. De geprinte tickets, de mooi vormgegeven cadeauverpakking en een kaart sturen we voor de kerst naar je toe. Je schrijft een persoonlijke boodschap op de kaart, pakt alles in en legt het onder de kerstboom. Succes gegarandeerd!

“Acosta Danza is generous of spirit, explosive and full of charisma – Evening Standard”
Carlos Acosta – alom beschouwd als een van de beste dansers van zijn generatie – brengt zijn Cubaanse dansgezelschap Acosta Danza eindelijk naar Nederland. Met Cuban Eclectico kan het publiek proeven van alles wat deze unieke groep veelzijdige dansers te bieden heeft, van moderne dans tot Afro-Cubaanse volksdans: ‘Het is een greep uit het Cubaanse leven.’ Carlos Acosta brengt een mix van uitzonderlijk getalenteerde Cubaanse dansers samen, met zowel klassieke als moderne danstechniek. Hij vermengt deze technieken met flamenco, capoeira en hiphop. Het resultaat is de eigen identiteit van Acosta waarin de rijke Cubaanse cultuur duidelijk naar voren komt. Voor Cuban Eclectico nodigt Carlos Acosta diverse choreografen uit die stukken maken, geïnspireerd door de Cubaanse cultuur, maar voorzien van hun eigen ‘twist’.

“One of a Kind biedt een zeldzame kans om een avond lang te genieten van de danskunst van meesterchoreograaf Jiří Kylián. ”
One of a Kind is een van de weinige avondvullende werken in Kylián’s oeuvre.  Het omvat het hele spectrum van Kylián’s choreografische vocabulaire, van wild en dierlijk tot teder en elegisch, van sneller dan menselijk mogelijk tot slow motion, van fragiel en ingewikkeld tot spectaculair en virtuoos. Vrouwen en mannen dansen als volstrekte gelijken en toch is hun ontmoeting doortrokken van een subtiele erotiek. Kylián creëert poëtische, hypnotiserende beelden die emotionele diepten in de toeschouwer aanboren en aanzetten tot complexe denkprocessen en reacties.

* Deze aanbieding is geldig t/m 15 december en voor een select aantal voorstellingen, enkel te bestellen via Holland Dance Festival en niet via de theaters. Voor sommige voorstellingen geldt een beperkte beschikbaarheid, dus wees er snel bij! Als wij je adres hebben, ontvang je er een mooie cadeau-enveloppe bij. Op=Op, beperkt aantal kaarten, niet geldig i.c.m. andere kortingen of op reeds gekochte kaarten.

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
2 eerste rang kaarten voor € 60,- Woe. 08 February 2023 20:00 Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam Bestel Tickets
2 eerste rang kaarten voor € 60,- Do. 09 February 2023 20:00 Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam Bestel Tickets
2 eerste rang kaarten voor € 60,- Vr. 10 February 2023 20:00 Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam Bestel Tickets
2 eerste rang kaarten voor € 60,- Za. 11 February 2023 20:00 Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam Bestel Tickets
2 eerste rang kaarten voor € 90,- Do. 13 April 2023 20:00 Amare, Den Haag Bestel Tickets
2 eerste rang kaarten voor € 90,- Vr. 14 April 2023 20:00 Amare, Den Haag Bestel Tickets
2 eerste rang kaarten voor € 90,- Za. 15 April 2023 20:00 Amare, Den Haag Bestel Tickets