A/ZDatumLocatie

Holland Dance Festival @ The Grand

Data & Tickets

Holland Dance Festival @ The Grand

“Een exclusief event waar haute cuisine en dans samenkomen”

Holland Dance Festival en Sofitel Legend The Grand Amsterdam organiseren in mei 2019 samen Holland Dance Festival @ The Grand: een exclusief event waar haute cuisine en dans samenkomen.

Het prachtige hotel The Grand vormt voor deze voorstelling het decor. Als voormalig hoofdkwartier van de Nederlandse Admiraliteit en het stadhuis van Amsterdam heeft dit hotel een rijke geschiedenis. Zo gaf onze voormalig koningin Beatrix 50 jaar geleden haar burgerlijk ja-woord in de indrukwekkende Raadzaal.

Holland Dance Festival @ The Grand

In de Raadzaal, gebouwd in 1926, presenteren wij een onvergetelijk diner met prachtige dans, waarbij de gasten aan tafels om de dansers heen zitten. De voorstelling bestaat uit diverse choreografieën van topchoreografen zoals Jirí Kylián en Stephen Shropshire, gedanst door de jonge dansers van Codarts Rotterdam, de internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Internationale groep jonge dansers van Codarts Rotterdam

Een zorgvuldig geselecteerde internationale groep jonge dansers van Codarts Rotterdam neemt u mee op een spannende dansreis. Dit uitdagende programma toont niet alleen de veelzijdigheid van deze talentvolle dansers, maar is tegelijkertijd een betoverende collage van stijlen in de choreografie. De sprankelende show heeft alles te bieden: van nieuwe werken die speciaal voor de dansers zijn gecreëerd tot bestaand, wereldberoemd repertoire van topchoreografen.

Diner door Michelin sterrenchef Andrès Delpeut

Een heerlijk diner wordt tussendoor uitgeserveerd, onder leiding van Michelin sterrenchef Andrès Delpeut. Delpeut omschrijft zijn gerechten als “klassieke, traditionele gerechten met internationale invloeden en een unieke twist; onverwachte combinaties die kloppen”.

Een afwisselende avond uit voor danskenners en –ontdekkers: leef de legende!

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Woe. 08 mei 2019 Woe. 08 mei 2019 19:00 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Sorry, deze voorstelling is uitverkocht
Do. 09 mei 2019 Do. 09 mei 2019 19:00 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Sorry, deze voorstelling is uitverkocht
Vr. 10 mei 2019 Vr. 10 mei 2019 19:00 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Bestel Tickets
Za. 11 mei 2019 Za. 11 mei 2019 19:00 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Bestel Tickets