fbpx
A/ZDatumLocatie

UITGESTELD: Holland Dance Festival @ The Grand 2020

Holland Dance Festival @ The Grand 2020

“Waar haute cuisine en dans op hoog niveau samenkomen”

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 2 november j.l. en de daaruit volgende maatregelen hebben wij helaas moeten besluiten dat onze unieke editie van Holland Dance Festival @ The Grand op 27 en 28 november niet plaats zal vinden.

Wegens overweldigend succes in de voorgaande drie jaren organiseren Holland Dance Festival en hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam op vrijdag 27 en zaterdag 28 november a.s. de vierde editie van Holland Dance Festival @ The Grand. Een exclusief event in de historische Raadzaal van het prachtige hotel, waar haute cuisine en dans op hoog niveau samenkomen.

In de 1926 gebouwde Raadzaal van het voormalige stadhuis zit u dit keer, vanwege de coronavoorschriften, aan tafels voor twee personen om de dansers heen. In verband met de  benodigde onderlinge afstand hebben wij dit jaar slechts twintig tafeltjes per avond beschikbaar, wat het evenement natuurlijk wel nóg persoonlijker maakt. Dankzij deze intieme setting krijgt u tijdens de voorstelling de kans om ook de mens achter de danser te zien.

In verband met de maatregelen rondom Covid-19 plaatsen wij mensen per 2 aan tafel. Gelieve daarom ook per tweetal kaarten te kopen.

Codarts Dance Company en sterrenchef Raoul Meuwese
De optredens worden verzorgd door de Codarts Dance Company, die wordt gevormd door de internationale toptalenten van Codarts Rotterdam: dé hotspot voor eigentijdse dans in Nederland. Het dansprogramma toont niet alleen de veelzijdigheid van deze jonge dansers, maar is ook een mooie collage van choreografiestijlen en een goede (hernieuwde) kennismaking met het rijke palet van de eigentijdse dans, met werken van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd.

Tussen de gangen door geniet u van  een viergangendiner, voor u verzorgd door meesterchef Raoul Meuwese. Meuwese kookt volgens klassieke Franse traditie, maar met een moderne twist. De sterrenchef laat zich daarbij graag inspireren door kunst en gelooft dan ook heilig in de combinatie van zijn haute cuisine en de optredens van de dansers van de Codarts Dance Company.

Let op: max 2 personen per tafel! Na aanschaf van de tickets ontvangt u extra informatie over de maatregelen en het doorgeven van allergieën.

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
117.50 Vr. 27 November 2020 18:55 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Sorry, deze voorstelling is uitverkocht
117.50 Za. 28 November 2020 18:55 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Sorry, deze voorstelling is uitverkocht