fbpx
A/ZDatumLocatie

Holland Dance Festival @ The Grand 2017

Holland Dance Festival @ The Grand 2017 | November

“Waar haute cuisine en de talentvolle dansers van Codarts Rotterdam samenkomen.”

Wegens groot succes organiseren Holland Dance Festival en Sofitel Legend The Grand Amsterdam in november van dit jaar de tweede editie van Holland Dance Festival @ The Grand: een exclusief event waar haute cuisine en dans samenkomen.

Het prachtige hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam vormt voor deze voorstelling het decor. In de historische Raadzaal wordt een onvergetelijk diner met prachtige dans gepresenteerd. De voorstelling bestaat uit diverse choreografieën van topchoreografen, gedanst door de dansers van Codarts Rotterdam, de internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Als voormalig hoofdkwartier van de Nederlandse Admiraliteit en het stadhuis van Amsterdam heeft Sofitel Legend The Grand Amsterdam een rijke geschiedenis. Zo gaf onze voormalig koningin Beatrix 50 jaar geleden haar burgerlijk ja-woord in de indrukwekkende Raadzaal. De voorstelling vindt plaats in de Raadzaal, gebouwd in 1926, waarbij u aan tafels om de dansers heen zit.

Internationale groep jonge dansers van Codarts Rotterdam
De voorstelling wordt gedanst door de jonge dansers van Codarts Rotterdam: de internationale hotspot voor eigentijdse dans. Dit uitdagende programma toont niet alleen de veelzijdigheid van deze talentvolle dansers, maar is tegelijkertijd een betoverende collage van stijlen in de choreografie. De sprankelende show heeft alles te bieden: van nieuwe werken die speciaal voor de dansers zijn gecreëerd tot bestaand, wereldberoemd repertoire van topchoreografen.

Diner door Michelin sterrenchef Andrès Delpeut
De dans door Codarts Rotterdam wordt afgewisseld met een buitengewoon viergangendiner, onder leiding van Michelin sterrenchef Andrès Delpeut. Delpeut heeft jarenlange ervaring in verschillende keukens, die hij heeft aangestuurd op managementniveau. Bovendien is hij geen vreemde in de wereld van de Michelinsterren: in 2000 ontving hij op zijn 26e zijn eerste Michelinster. Dit maakte hem tot een van de jongste sterrenchefs van Nederland. Zijn enorme talent en continu streven naar het ultieme niveau, past bij de hoogstaande gastronomische kwaliteit en service die u tijdens Holland Dance Festival @ The Grand gaat ervaren. Delpeut omschrijft zijn gerechten als “klassieke, traditionele gerechten met internationale invloeden en een unieke twist; onverwachte combinaties die kloppen”. Tijdens het diner wordt u geplaceerd aan tafels van tien personen. Dit betekent dat u mogelijk met andere gasten aan tafel zit.

Een afwisselende avond uit voor danskenners en -ontdekkers:
Leef de legende!

Locatie: Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Data: woensdag 1 november (benefietdiner Liliane Fonds)*,
donderdag 2 november (benefietdiner Prinses Beatrix Spierfonds)*,
vrijdag 3 november en zaterdag 4 november
Tijd: 19:00 uur
Tickets: € 110,- per persoon, inclusief viergangendiner en passende wijnen
Tafel: € 1100,- voor tien personen, inclusief viergangendiner en passende wijnen

* De ticketprijs voor de benefietdiners zijn € 220,- waarvan 50% direct naar het Liliane Fonds of het Prinses Beatrix Spierfonds gaat.

Impressie van de voorstelling

Benefietdiners voor Liliane Fonds & Spierfonds

Tijdens Holland Dance Festival @ The Grand staan twee avonden in het teken van benefietdiners voor het goede doel. Woensdagavond 1 november staat in het teken van het Liliane Fonds. Op donderdag 2 november staat het Prinses Beatrix Spierfonds centraal. De ticketprijs voor deze avonden bedraagt €220,- waarvan 50% direct naar het goede doel gaat.

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
Woe. 01 November 2017 19:00 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Sorry, deze voorstelling is uitverkocht
Do. 02 November 2017 19:00 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Sorry, deze voorstelling is uitverkocht
Vr. 03 November 2017 19:00 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Helaas, deze datum ligt in het verleden
Za. 04 November 2017 19:00 Sofitel Legend The Grand, Amsterdam Helaas, deze datum ligt in het verleden

Veel gestelde vragen