fbpx
A/ZDatumLocatie

Yoann Bourgeois | Celui qui tombe

Data & Tickets

Yoann Bourgeois | Celui qui tombe

“Yoann Bourgeois maakt prachtige poëtische voorstellingen, die onmogelijk te vergeten zijn.”

Het beste en mooiste van de internationale dans tonen in Den Haag. Dat is het uitgangspunt van de gezamenlijke dansserie die Holland Dance Festival en Zuiderstrandtheater nu al weer een groot aantal jaren samen presenteren. In mei halen de twee partners weer een heel speciale voorstelling naar Nederland en ú kunt hier naar toe: Celui qui tombe van Yoann Bourgeois.

Deze Franse acrobaat, danser, jongleur en choreograaf is een rijzende ster in de internationale dans- en theaterwereld. Eerder dit seizoen bracht Nederlands Dans Theater al een fantastisch, lovend ontvangen werk van hem uit, Little Song, en nu komt Bourgeois met zijn eigen gezelschap naar Nederland. Zijn veelgeprezen en bloedstollende Celui qui tombe is een combinatie van dans en modern circus. Zes dansers tarten alle wetten van de zwaartekracht op een groot, continu bewegend plateau, waar ze niet alleen op dansen en balanceren, maar ook aan hangen, tegenop klauteren of onder dreigen te verdwijnen.

Inleiding

Om 19:15 uur wordt er een gratis inleiding gegeven bij deze voorstelling. De inleiding vindt plaats in de foyer op de 1e verdieping. U hoeft hiervoor niet van te voren te reserveren.

Meer informatie over toegankelijkheid en bereikbaarheid vind u hier.

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
€26 - €35 Do. 21 mei 2020 20:00 Zuiderstrandtheater, Den Haag Bestel Tickets