fbpx
A/ZDatumLocatie

Introdans | HubClub

Data & Tickets

“De HubClub is een etalage van onweerstaanbare aantrekkelijke inclusieve danskunst”

Het Holland Dance Festival viert samen met Introdans de kracht van diversiteit met een eigentijds dansprogramma: De HubCLub. De artiesten van de HubClub zijn onweerstaar en blazen iedereen uit zijn (rol)stoel. Een keur van Nederlandse topdansperformers komt in de HubClub samen. De sfeer van de avond is die van een nachtclub en het publiek wordt getrakteerd op acts uit de inclusieve profdanskunst.

Holland Dance Festival presenteert een stuk van Junadry Leocaria met daarin zangeres Florans en dansers Annemieke Mooij en Wendy de Vries.

Naast Holland Dance Festival/Junadry en balletgezelschap Introdans bestaat de line-up uit performers Redouan Ait Chitt, Misiconi Dance Company, Theaterwerkplaats Tiuri, Ruben Chi en Rutkay Ozpinar. Ook presenteert de HubClub nieuw werk van jonge makers Jordy Dik, Nina Funk en Chantal de Vries. De HubClub is een etalage van onweerstaanbare aantrekkelijke inclusieve danskunst. Eva Eikhout (BNNVARA) en Rutger Messerschmidt (drs. Down) zijn de hosts van de HubClub.

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
€ 30,- Di. 26 October 2021 20:15 Amare, Den Haag Bestel Tickets