fbpx
A/ZDatumLocatie

Introdans | HubClub

Introdans | HubClub

“De HubClub is een etalage van onweerstaanbare aantrekkelijke inclusieve danskunst”

Het Holland Dance Festival viert samen met Introdans de kracht van diversiteit met een eigentijds dansprogramma: De HubCLub. De artiesten van de HubClub zijn onweerstaar en blazen iedereen uit zijn (rol)stoel. Een keur van Nederlandse topdansperformers komt in de HubClub samen. De sfeer van de avond is die van een nachtclub: het publiek zit ontspannen aan tafeltjes rond een dansvloer en wordt getrakteerd op acts uit de inclusieve profdanskunst.

Holland Dance Festival presenteert een stuk van Junadry Leocaria met daarin zangeres Florans en dansers Annemieke Mooij en Wendy de Vries.

Naast Holland Dance Festival/Junadry en balletgezelschap Introdans bestaat de line-up uit performers Redouan Ait Chitt, Misiconi Dance Company, Theaterwerkplaats Tiuri, Ruben Chi en Rutkay Ozpinar. Ook presenteert de HubClub nieuw werk van jonge makers Jordy Dik, Nina Funk en Chantal de Vries. De HubClub is een etalage van onweerstaanbare aantrekkelijke inclusieve danskunst. Eva Eikhout (BNNVARA) en Rutger Messerschmidt (drs. Down) zijn de hosts van de HubClub.

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
€30,- Vr. 04 December 2020 19:30 Stadstheater, Arnhem Sorry, deze voorstelling is uitverkocht
€30,- Woe. 24 March 2021 19:30 Zuiderstrandtheater, Den Haag Sorry, deze voorstelling is uitverkocht
€30,- Vr. 26 March 2021 19:30 De Kring, Roosendaal Helaas, deze datum ligt in het verleden