fbpx
A/ZDatumLocatie

Live from… Skopje / Belfast / St. Petersburg | Risima Risimkim / ponydance/Leonie McDonagh / Olga Vasilieva

Live from… Skopje / Belfast / St. Petersburg

“Risima Risimkim / ponydance/Leonie McDonagh / Olga Vasilieva”

Een drieluik van opkomende en veelbelovende choreografen uit onverwachte hoeken van de danswereld: Macedonië, Ierland en Rusland. Live from… Skopje/ Belfast / St. Petersburg biedt een uniek kijkje in de talentontwikkeling van dansers en choreografen uit deze verschillende landen.

De ‘Macedonische Pina Bausch’ Risima Risimkim toont het resultaat van een unieke samenwerking tussen haar Skopje Dance Theater en Codarts Rotterdam. Leonie McDonagh, oprichtster van het Ierse ponydance, dat bekendstaat om de ludieke combinatie van komedie en danstheater, presenteert een solo over haar langst durende liefdesrelatie, uiteraard met een komische kwinkslag. Olga Vasilieva won de vierde editie van het internationale CONTEXT festival, dat georganiseerd wordt door sterballerina Diana Vishneva. Tijdens Live from… toont zij haar  aangrijpende en prijswinnende kwartet.

Impressie van de voorstelling

Tip: maak kennis met drie veelbelovende opkomende choreografen

In de voorstelling Live from… Skopje / Belfast / St. Petersburg tonen drie opkomende en veelbelovende choreografen uit Macedonië, Ierland en Rusland een kijk op de internationale dans. In het kader van deze voorstelling verzorgen Risima Risimkin (Skopje Dance Theater), Leonie McDonagh (ponydance) en Olga Vasilieva op 10 februari drie workshops in het Korzo theater.

Programma 10 februari:

10:30 - 12:00 - Workshop hedendaagse techniek en compositie door Olga Vasilieva

13:00 - 15:00 - Workshop compositie door Risima Risimkin

15:30 - 17:30 - Workshop dance performance en komedie door Leonie McDonagh

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
Vr. 09 February 2018 20:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Za. 10 February 2018 20:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden