fbpx
A/ZDatumLocatie

La Belle et la Bête | Malandain Ballet Biarritz

La Belle et la Bête | Malandain Ballet Biarritz

“His play is extraordinarily beautiful”

‘Klassiek ballet met een eigentijdse expressie.’ Zo kan het werk van Thierry Malandain – volgens critici Frankrijks topchoreograaf – omschreven worden. De esthetiek die hij creëert is tijdloos, en dat moet ook wel wanneer je met een van ’s werelds (dankzij Disney) beroemdste volksverhalen, La Belle et la Bête aan de slag durft te gaan. Malandains interpretatie is een werk voor 22 dansers vol innovatieve en elegante dans, gedreven door het innerlijke dualisme van het beest.

Impressie van de voorstelling

Tip: Masterclass ballet

Tijdens het Holland Dance Festival verzorgt Françoise Dubuc, balletmeester van het Malandain Ballet Biarritz, een balletworkshop. De workshop start met klassieke techniek en oefeningen aan de barre, waarnaar je vervolgens de vloer opgaat. Indien er behoefte is aan spitzenwerk, behoort dit tot de mogelijkheden.

Lees meer

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
Vr. 02 February 2018 20:00 Zuiderstrandtheater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Za. 03 February 2018 20:00 Zuiderstrandtheater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Di. 06 February 2018 20:00 Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam Helaas, deze datum ligt in het verleden

Veel gestelde vragen

Hoe maak ik gebruik van de UIT Festival korting?

De UIT Festival korting geldt alleen voor de voorstellingen op 2 & 3 februari in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Klik op de button ‘bestel tickets’ en selecteer twee 1e rangs plaatsen. De korting wordt nu automatisch verrekend.