fbpx
A/ZDatumLocatie

One Limited Space | Min Hee Bervoets / HNDRD

One Limited Space | Min Hee Bervoets / HNDRD

“HNDRD: Een gloednieuw gezelschap”

We verwelkomen het gloednieuwe gezelschap HNDRD uit buurland België, opgericht door Min Hee Bervoets. Ze werd bij het grote publiek vooral bekend als jurylid en choreografe van So You Think You Can Dance. Voor haar allereerste voorstelling One Limited Space heeft Bervoets een bonte verzameling dansers gevonden met uiteenlopende achtergronden.

Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze “samen” denken? Voor de voorstelling One Limited Space nodigt Min Hee fanatieke (amateur)dansers uit om deel te nemen aan haar workshops op zondag 28 januari. Één van de deelnemers wordt uitgenodigd om mee te dansen tijdens de voorstelling in het Korzo theater.

Impressie van de voorstelling

Tip: maak kans om mee te doen aan de voorstelling

Op 28 januari verzorgt HNDRD / Min Hee Bervoets twee workshops in het Korzo theater. Tijdens de workshop maak je kennis met de hedendaags-moderne dansstijl van HNDRD. Min Hee Bervoets, Michel Froget en Els Smekens leren je het repertoire van de voorstelling One Limited Space aan. Door deel te nemen aan de workshop maak je daarbij kans om deel te nemen aan de voorstelling op 30 of 31 januari.

Lees meer

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
Di. 30 January 2018 20:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Woe. 31 January 2018 20:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden