fbpx
A/ZDatumLocatie

RIDCC Livestream 2021

RIDCC Livestream 2021

“De grootste choreografische duetten competitie ter wereld”

RIDCC (ook bekend als Rotterdam International Duet Choreography Competition) beleefde in 2018 haar eerste editie. Na groot succes is RIDCC nu een jaarlijks festival, met een choreografie competitie centraal, dat dit jaar wordt gehouden op 24, 25, en 26 juni 2021 in Theater Rotterdam. RIDCC is dé springplank voor choreografisch talent; ze bieden zichtbaarheid en concrete kansen in de vorm van vele te winnen awards.

417 duetten van choreografisch talent wereldwijd werden geregistreerd voor RIDCC 2021. Een pre-jury selecteerde reeds 16 prachtige duetten die tijdens RIDCC gepresenteerd worden aan het publiek en een vakjury. De talenten maken kans op maar liefst 9 Partner Awards, de Audience Award en de XL Production Award.

Middels een livestream van de halve finales, de finale en de prijsuitreiking biedt RIDCC de deelnemers de zichtbaarheid die de choreografen verdienen en geeft RIDCC het publiek de mogelijkheid om het prachtige talent te bewonderen. Tenslotte mag het publiek online stemmen op het duet dat de Audience Award wint!

Lees hieronder voor meer informatie de veelgestelde vragen.

Deelnemende choreografen: David Gross & Matteo Santoro (CH/IT), Dafin Antoniadou & Alexandros Vardaxoglou (GR), Emma Evelein & Remy Tilburg (NL), Erika Maria Silgoner (IT), Vaikonur – Ester Guntín (ES), Vittoria Franchina & Giovanni Leone (IT), Giovanni Insaudo (IT), Lea Ved (US), Lucas Valente (BR), Maciej Kuźmiński (PL), Pablo Girolami (ES), Robert Doveri (IT), Sofia Nappi (IT), Danielle Huyghe & Alexandra Verschuuren (BE/NL), Winston Ricardo Arnon & Pamela Monreale (NL/IT) and Zoi Efstathiou (GR).

Over onze samenwerking: ‘’De ondersteuning van een nieuw internationaal choreografie concours past uitstekend in de breed ervaren opdracht en missie van Holland Dance Festival. Het scouten naar talent en het zichtbaar maken ervan is wat wij gemeen hebben met de organisatie van RIDCC. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de jarenlang opgebouwde expertise in het promoten en presenteren van dans gedeeld kan worden met een jonge organisatie. Zo komt onze kennis en ervaring ten goede van dit bijzondere initiatief van dansers Maya Roest en Mischa van Leeuwen’’ aldus Samuel Wuersten, Artistiek en Algemeen directeur van het Holland Dance Festival.

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
Gratis (Halve Finale) Do. 24 June 2021 20:15 Helaas, deze datum ligt in het verleden
Gratis (Halve Finale) Vr. 25 June 2021 20:15 Helaas, deze datum ligt in het verleden
Gratis (Finale) Za. 26 June 2021 20:15 Helaas, deze datum ligt in het verleden

Veel gestelde vragen

Ik heb mijn link nog niet ontvangen, wat nu?

De link wordt via de mail op de voorstellingsdag (24, 25 en 26 juni) tussen 10 en 12 uur ‘s ochtends verzonden. Heeft u uw kaartje op de dag zelf gekocht, dan kan het zijn dat u uw link later op de dag ontvangt. Uiterlijk 10 minuten voor de voorstelling.

Controleer eerst ook altijd even uw spamfolder in de mail. Misschien is de mail hier per ongeluk in beland.

Kunt u nog steeds geen link vinden? Mail dit dan naar info@ridcc.com.

Mijn link werkt niet, wat nu?

Als de link niet laadt, maar uw internet doet het wel, dan vragen wij u om het volgende te proberen:

  • open de link in een andere internetbrowser (bijvoorbeeld Google Chrome)

Wordt u niet doorverwezen naar een internetbrowser als u op de link klikt? Dan vragen wij u om het volgende te proberen:

  • Kopieer de link vanuit uw mail en plak deze in uw internetbrowser.

Lijkt dit nog steeds niet te werken? Mail dit dan naar info@ridcc.com.

Hoe laat begint de livestream?

De livestreams beginnen allemaal om 20.15.

Kan ik de livestream op pauze zetten?

Het is niet mogelijk de livestream op pauze te zetten. Net als bij een echte voorstelling gebeurt alles live.

Kan ik de livestream later terugkijken?

Het is niet mogelijk de livestream op een later moment terug te kijken.

Hoe bedien ik het geluid van de voorstelling?

Als u geen geluid lijkt te hebben bij de voorstelling, vragen wij u om het volgende te proberen:

  • Beweeg met de muis en kijk bij het audio-icoontje rechtsonder of het geluid aan staat
  • Controleer of het geluid van het apparaat waarmee u de stream afspeelt aan staat
  • Mocht u de stream van uw apparaat via een ander apparaat afspelen (via Chromecast of HDMI kabel), controleer dan ook of het geluid van de TV aan staat