fbpx
A/ZDatumLocatie

Kundle Cru | Blame Game

C: Alice Underwood

Kundle Cru | Blame Game

“Combineer deze work-in-progress met de nieuwe voorstelling van Antonin Comestaz, For All We Know. Beide voorstelling zijn te zien in Korzo!”

Er ontstaat iets totaal anders en onderscheidends wanneer je een collectief van circusartiesten met een gedeelde liefde voor urban-dance mixt met een groep performers die de kloof tussen streetdance en theater overbruggen. Kundle Cru heeft wat te zeggen over ‘de wereld van beschuldigende vingers’ waarin we vandaag de dag leven. Ze springen over de gewone hindernissen en beperkingen van vorm heen door te mixen en matchen. Ze hebben een uitzonderlijk gevoel voor het combineren van het ongewone met circustrucs, muziek en beweging. Stel je hiphop, Afrobeats en krumping voor met ‘Chinese paal’, parkour en jongleren, plus nog wat extra house en popping.

De hele wereld komt – met performers uit Afrika, Ierland, Hongkong, Polen, Italië, Oeganda, Zweden en Nederland – bijeen op het podium. Met een innovatieve bewegingstaal, die vooral jonge mensen zeer aanspreekt, onderzoekt Blame Game onze constante zoektocht naar een zondebok. Door met de vinger te wijzen naar de ‘ander’, naar diegenen met wie we het politiek en sociaal niet eens zijn, ontsnappen we aan onze persoonlijke verantwoordelijkheden.

 

Toegankelijkheid Korzo theater

Meer informatie over toegankelijkheid en bereikbaarheid vindt u hier.

 

Impressie van de voorstelling

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
€18 Do. 23 januari 2020 19:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
€18 Vr. 24 januari 2020 19:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
€18 Za. 25 januari 2020 19:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden