fbpx
A/ZDatumLocatie

SOUL #2 Performers (preview) | Meyer-Chaffaud

SOUL #2 Performers | Meyer-Chaffaud

“Een exclusieve preview”

MEYER-CHAFFAUD werkt momenteel aan een nieuwe voorstelling in hun SOUL-serie, waarin zij op zoek gaan naar de ware aard van het menszijn. Tijdens Holland Dance Festival krijgt u een preview van SOUL #2 Performers te zien. De voorstelling gaat 18 april 2018 in première in Korzo.

Het choreografenduo Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud wijdde in 2017 SOUL #1 Audience aan de ziel van het publiek. Dat bleef niet  onopgemerkt. De voorstelling beleefde onder andere een succesvolle première tijdens CaDance, waar ‘de vierde wand’ — de grens tussen het danspodium en het publiek — in rook op ging.

Met de nieuwe creatie SOUL #2 Performers daalt u met de dansmakers af in de binnenwereld van de performers. Wat zouden zij zijn zonder u, het publiek? Waarom doen ze wat ze doen? Hoe is het om in dienst van een choreograaf en de kunst uitdagingen aan te gaan en je eigen grenzen te verleggen?  U ontdekt het in een multidisciplinaire voorstelling waarin u kennis maakt met zeven dansers uit verschillende generaties, waaronder David Krugel (voormalig Nederlands Dans Theater 3) en Claire Hermans (genomineerde Piket Kunstprijzen 2017).

Tip: maak kennis met het werk van Meyer-Chaffaud

Tijdens het Holland Dance Festival zijn er speciale festivaledities van de Monday Movement Class in het Korzo theater. In deze workshops krijg je de kans om het bewegingsmateriaal en de choreografie van topchoreografen uit het festival te leren kennen. Maak tijdens deze editie kennis met MEYER-CHAFFAUD.

Lees meer

Data & Tickets

Prijs Datum Begintijd Locatie Bestellen
Di. 06 February 2018 19:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Woe. 07 February 2018 19:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden