fbpx
A/ZDatumLocatie

Bootcamp On Stage 2018

Min Hee Bervoets - Holland Dance Bootcamp On Stage

Alleen in mei: Early Bird korting

“Werk een weekend lang onder persoonlijke begeleiding van onze coaches aan je dansskills!”

Tijdens de Holland Dance Festival Bootcamp On Stage kun je weer een weekend lang werken aan je dansskills! Dit keer onder persoonlijke begeleiding van danscoaches Min Hee Bervoets, Michel Froget, Jaakko Toivonen en Esther Nederpelt. Naast de persoonlijke begeleiding van deze coaches krijg je tijdens het weekend ook les in verschillende dansdisciplines van onder andere Spikey Lee Claessens en Uri Eugenio. Een boordevol programma dus dat je in een paar dagen klaarstoomt voor een voorstelling op het podium van het Korzo theater aan het eind van de Bootcamp!

Holland Dance Festival Bootcamp On Stage is bedoeld voor fanatieke amateurdansers van veertien jaar of ouder die een weekend lang willen werken aan hun dansskills en het beste uit zichzelf willen halen. Jouw dansontwikkeling staat tijdens de Bootcamp On Stage centraal: je staat onder de hoede van gerenommeerde danscoaches die er alles aan doen om jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast krijg je nog losse lessen van onder andere Spikey Lee Claessens (modern jazz) en Uri Eugenio (modern).

Bij de Bootcamp On Stage kun je kiezen uit twee trajecten: je kunt tijdens het weekend werken aan een solo of aan een groepschoreografie. Twee verschillende vormen maar voor beide geldt: jouw persoonlijke ontwikkeling als danser staat centraal. Aan het eind van het weekend tonen alle deelnemers het resultaat van een weekend lang hard werken tijdens een voorstelling op het podium van het Korzo theater.

Route A: de solo
Tijdens deze route werk je het gehele weekend aan je eigen materiaal dat je laat zien tijdens de afsluitende voorstelling op zondagavond. Naast de één op één momenten met je coach krijg je tijdens het weekend ook les van andere docenten op het gebied van verschillende dansstijlen. Zo werk je dus het gehele weekend op verschillende manieren aan jouw ontwikkeling als danser!

Let op! Mocht je voor het solotraject kiezen, dan vragen we je om bij je aanmelding ook een filmpje aan te leveren waarin je een solo danst.

Route B: de groepschoreografie
Tijdens deze route werk je in een groep aan een choreografie van je coach. Jouw ontwikkeling als danser staat centraal en samen met je coach en je groep werk je toe naar de presentatie van jullie groepschoreografie tijdens de afsluitende voorstelling op zondagavond. Naast de groepschoreografie volg je ook nog losse lessen bij andere dansdocenten, in verschillende dansdisciplines. Zo werk je tijdens het weekend dus op verschillende manieren aan het bijslijpen van je dansskills!

Let op! Je boekt een ticket voor het hele weekend. Mocht je mee willen doen maar niet het gehele weekend beschikbaar zijn laat het ons dan weten via yvonne@holland-dance.com, dan kijken we of je aan een deel van het programma mee kunt doen.

Woon je niet in Den Haag?
Voor deelnemers die niet uit Den Haag komen worden speciale overnachtingsmogelijkheden geregeld bij het Kingkool Hostel in Den Haag. Laat bij je aanmelding weten dat je interesse hebt in een overnachting, dan ontvang je van ons alle informatie!

Impressie van de workshop

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Bootcamp On Stage Vr. 24 August 2018 Zo. 26 August 2018 18:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden

Veel gestelde vragen

Voor wie is de Holland Dance Bootcamp On Stage geschikt?

Bootcamp On Stage is voor fanatieke amateurdansers van veertien jaar of ouder. We moedigen dansers met verschillende achtergronden aan om zich aan te melden. Er vindt geen selectieronde plaats om mee te kunnen doen, omdat we juist zo veel mogelijk uiteenlopende dansers bij elkaar willen brengen.

Wanneer vindt de Holland Dance Bootcamp On Stage plaats?

De Bootcamp vindt plaats van 24 t/m 26 augustus. Dit zijn de voorlopige tijden:
Vrijdag 25 augustus 2017 | 18.00 – 22.30 uur (18:00 uur inloop, 18:45 uur start)
Zaterdag 26 augustus 2017 |09.30 – 21.30 uur
Zondag 27 augustus 2017 | 10.00 – 22.00 uur

Wat zijn de kosten voor de Bootcamp On Stage?

Hoe eerder je een ticket voor het weekend bestelt, hoe goedkoper je ticket is!

Maart, April & Mei |Early Bird
Ticket excl. eten & drinken € 120,-
Ticket incl. eten & drinken  € 170,-

Juni, Juli, Augustus
Ticket excl. eten & drinken € 135,-
Ticket incl. eten & drinken € 185,-
Ooievaarspas excl eten & drinken €67,50
Ooievaarspas incl. eten & drinken €112,50

Als je een ticket koopt inclusief eten & drinken zijn op zaterdag en zondag lunch, diner, snacks en drinken geregeld en op vrijdag vanwege de latere start van het programma snacks en drinken.

Hoe meld ik mij aan?

Je meldt je aan via de roze knop ‘Bestel tickets’. Omdat je je alleen aan kunt melden voor het gehele weekend (dat op vrijdag start) kun je via deze link alleen vrijdag 24 augustus aanklikken. Je geeft je dan direct op voor alle dagen. Vervolgens kun je kiezen uit twee opties: een ticket met eten of zonder eten.
Daarnaast moet je bij je bestelling ook nog wat andere informatie invullen zodat wij een goed programma voor je kunnen samenstellen. Zo vragen wij je onder meer jouw danservaring en je doelen voor het weekend aan te geven. Daarnaast vragen wij je ook je cv te uploaden en, mocht je voor het solotraject kiezen, een filmpje waarin je een solo danst.

Waar vindt de Bootcamp plaats?

In het Korzo Theater. Prinsestraat 42, Den Haag

Hoe ziet het programma eruit?

De Holland Dance Bootcamp ziet er voor iedereen anders uit, daarom plaatsen wij geen rooster online. Verwacht een weekend vol met verschillende lessen, genoeg tijd met je coach om de verdieping in te gaan en aan jouw verbeterpunten te werken. Tijdens het weekend ga je ook met jouw coach en de dansers uit jouw groep aan de slag met ofwel de choreografie ofwel eigen materiaal. En als afsluiting presenteer je dit tijdens een informele presentatie op zondagavond.

Kan ik mijn voorkeur voor een coach opgeven?

Nee. De indeling bij de coaches wordt bepaald aan de hand van jouw doelen en of coaches aan de slag gaan met materiaal van henzelf of juist met materiaal van deelnemers. Als alle aanmeldingen binnen zijn wordt aan de hand hiervan gekeken wat de beste indeling is.
Omdat de coaches niet alleen de één op één coaching doen maar tijdens het weekend ook verschillende losse lessen verzorgen krijgt iedereen tijdens de Bootcamp wel met alle coaches te maken.

Hoeveel mensen kunnen er aan de Bootcamp mee doen?

Er kunnen maximaal 65 mensen mee doen, dus gemiddeld zit je met ongeveer 17 dansers bij één coach, zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt.

Ik heb voor het eten betaald, wat krijg ik daar allemaal voor?

We zorgen voor lunch en diner op zaterdag en zondag, rekening houdend met alle dieetwensen, die je van te voren bij ons opgeeft. Indien je overnacht in Den Haag vragen we je zelf voor ontbijt te zorgen op zaterdag en zondag.

Het pand van Korzo waar de Bootcamp plaatsvindt gaat op zaterdag om 9.15 uur open en zondag om 9.45 uur.
Zorg dat je zelf hebt gegeten op vrijdagavond!

Kan ik in de buurt overnachten?

Het zijn lange dagen, daarom is er de mogelijkheid om te blijven slapen voor diegenen die niet in Den Haag wonen.

Voor €25,- per persoon per nacht (plus €3,40 p.p. toeristenbelasting) kan er een bed gereserveerd worden in de Deluxe Bootcamp dorm van het KingKool hostel in Den Haag (normaal €30 per nacht). Dit hostel is gelegen op vijf minuten lopen van het Korzo Theater, op de Prinsegracht 51. De Deluxe Bootcamp dorm voor 16 personen wordt speciaal geblokt voor de Bootcampers en is ideaal als je alleen komt of met z’n tweeën en je graag een beetje privacy wilt, maar ook de gezelligheid van de Bootcamp.

Let op: boeken voor de ‘Deluxe Bootcamp dorm’ gaat via het KingKool hostel (info@kingkool.nl) o.v.v. Holland Dance Bootcamp en is mogelijk zolang de voorraad strekt!

Ik wil wel blijven slapen, maar met mijn vrienden op een eigen kamer. Kan dat?

Stel dat je niet op de Deluxe Bootcamp dorm wilt slapen, maar op een privékamer of met je vrienden op een drie, vier, vijf of zespersoons kamer, stuur dan een mailtje naar: info@kingkool.nl en reserveer een kamer o.v.v. Holland Dance Bootcamp. Je ontvangt dan 5% korting op de kamer. Hier gelden uiteraard wel andere prijzen voor dan de Deluxe Bootcamp dorm, deze kun je bekijken op de website van het KingKool hostel.

Hoe laat is de presentatie op zondagavond?

De presentatie begint om 20.00 uur.

Hoeveel mensen mag ik uitnodigen voor de openbare presentatie op zondagavond?

Iedereen mag twee mensen uitnodigen voor de openbare presentatie.