fbpx
A/ZDatumLocatie

DanceAble | Cursussen voorjaar 2022

Data & Tickets

DanceAble | Cursussen 2021/2022

“Dans zonder grenzen”

Heb je ook zin om te dansen? Maar weet je door je (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Meld je dan aan voor de DanceAble lessen van Holland Dance Festival!

Deze danslessen zijn geschikt voor iedereen met en zonder (fysieke) beperking. Tijdens de lessen krijg je les van onze professionele Holland Dance Festival dansdocenten. Door middel van verschillende dansoefeningen en choreografieën maak je kennis met moderne dans en ontdek je de veelzijdigheid van dans. Onze docenten houden rekening met de verschillende mogelijkheden van alle deelnemers, zodat iedereen de les goed kan volgen. Naast het ontdekken van dans staat tijdens de lessen namelijk vooral dansplezier centraal!

De lessen DanceAble en DanceAble Young worden dit najaar samen gegeven. De DanceAble Young deelnemers hebben een uur les en de DanceAble deelnemers 1,5 uur.

Voor wie?
Iedereen met of zonder beperking kan deelnemen aan de lessen. Deze cursussen zijn geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar. Ben je jonger en heb je zin om te dansen? Kijk dan naar onze DanceAble Young lessen.

Prijzen:
Regulier: 168 euro per cursus (reeks van 21 lessen)

Locatie:
Holland Dance Festival Studio, De Gheijnstraat 51, Den Haag.

Voor al onze workshops gelden de Algemene Voorwaarden van Holland Dance Festival.

Covid-19
Graag willen we je erop attenderen dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Heb je last van één van de volgende symptomen, dan willen we je graag vragen om de les niet te volgen i.v.m. eventuele besmetting van andere deelnemers:

  1. Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn;
  2. Hoesten;
  3. Benauwdheid;
  4. Verhoging of koorts;
  5. Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).

Mocht er iemand binnen het gezin of huishouden koorts en/of benauwdheid hebben, ook dan vragen we je niet naar de les te komen.

Vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, dan kun je contact opnemen met Yolanda van der Heijden via yolanda@holland-dance.com.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten rond het inclusiedansprogramma van Holland Dance Festival? Schrijf je dan in voor de DanceAble nieuwsbrief!

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
DanceAble - voorjaar Za. 15 January 2022 Za. 02 July 2022 10:00 Gheijn Studio's, Den Haag Bestel Tickets