fbpx
A/ZDatumLocatie

DanceAble | Masterclass: Summer Intensive

DanceAble | Masterclass: Summer Intensive

“Verdiep je in de inclusiedans”

Naast de wekelijkse DanceAble-lessen organiseert Holland Dance Festival dit seizoen ook drie DanceAble Masterclasses. Tijdens de tweedaagse Summer Intensive neemt Adam Benjamin je mee in zijn inclusieve lesmethodiek. Ervaar tijdens deze masterclass hoe een inclusieve danstraining je behalve van je lichaam ook bewust van tijd en ruimte maakt.

Adam Benjamin – Summer Intensive
Adam Benjamin was oprichter en artistiek directeur van het inclusiedansgezelschap Candoco Dance Company en een pionier op het gebied van inclusiedans. Deze Summer Intensive begint met een focus op de zintuigen en een verkenning van de inclusieve mogelijkheden. Met je lichaam als basis onderzoek je de verbinding die je maakt met de ruimte waarin je beweegt. Aan de hand van improvisatie leer je jouw zintuigen kennen en te vertrouwen, zodat je zowel bewust áls open en speels in het moment leert te handelen.

Deze DanceAble Masterclass is bewust opgezet als tweedaagse Summer Intensive. De tweede dag bouwt dan ook voort op de eerste dag. Lijkt het jou echter door je beperking niet mogelijk om twee volledige dagen bij te wonen? Dan kun je contact opnemen met Joanne ter Veen, joanne@holland-dance.com, om de mogelijkheden te bespreken.

Impressie van de workshop

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Adam Benjamin – Summer Intensive Za. 06 July 2019 Zo. 07 July 2019 10:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden