A/ZDatumLocatie

DanceAble | Masterclass: Summer Intensive

Data & Tickets

DanceAble | Masterclass: Summer Intensive

“Verdiep je in de inclusiedans”

Naast de wekelijkse DanceAble-lessen organiseert Holland Dance Festival dit seizoen ook drie DanceAble Masterclasses. Tijdens de tweedaagse Summer Intensive neemt Adam Benjamin je mee in zijn inclusieve lesmethodiek. Ervaar tijdens deze masterclass hoe een inclusieve danstraining je behalve van je lichaam ook bewust van tijd en ruimte maakt.

Adam Benjamin – Summer Intensive
Adam Benjamin was oprichter en artistiek directeur van het inclusiedansgezelschap CandoCo Dance Company en een pionier op het gebied van inclusiedans. Tijdens de tweedaagse Summer Intensive neemt Adam Benjamin je mee in zijn inclusieve lesmethodiek. Hij laat je ervaren hoe een inclusieve danstraining je behalve van je lichaam je ook bewust van tijd en ruimte maakt.

Deze Summer Intensive begint met een focus op de zintuigen en een verkenning van de inclusieve mogelijkheden. Met je lichaam als basis onderzoek je de verbinding die je maakt met de ruimte waarin je beweegt. Aan de hand van improvisatie leer je jouw zintuigen kennen en te vertrouwen, zodat je zowel bewust áls open en speels in het moment leert te handelen.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Adam Benjamin – Summer Intensive Za. 06 juli 2019 Zo. 07 juli 2019 10:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Bestel Tickets