A/ZDatumLocatie

DanceAble | Masterclass: Connection II

Data & Tickets

DanceAble | Masterclass: Connection II

“Verdiep je in de inclusiedans”

Naast de wekelijkse DanceAble-lessen organiseert Holland Dance Festival dit seizoen ook drie DanceAble Masterclasses. Tijdens deze masterclass die Sonja Parmentier onder de noemer Connection verzorgt, staat de verbinding tussen lichaam, dans de rolstoel en de andere dansers centraal.

Sonja Parmentier – Connection II: verbinding met de ander, dans & je rolstoel
Deze workshop is zowel voor rolstoeldansers als niet-rolstoeldansers

Hoe beweeg je samen op een gezonde en veilige manier? Hoe kun je samen op zoek gaan naar de bewegingsmogelijkheden? Hoe benader je elkaar? En hoe werkt dat 1-op-1 en in een groep? En hoe werkt de connectie van lichaam naar een lichaam met een rolstoel?

Tijdens de Masterclass Connection II leert docent Sonja Parmentier je meer over de connectie tussen jouzelf, je rolstoel en anderen. Aan de hand van oefeningen en open opdrachten ga je direct aan de slag. Deze dag geeft je handvatten waarmee je ook buiten de Masterclass om, mee aan de slag kunt.

DanceAble | Masterclass: Summer Intensive

Adam Benjamin was oprichter en artistiek directeur van het inclusiedansgezelschap CandoCo Dance Company en een pionier op het gebied van inclusiedans. Tijdens de tweedaagse Summer Intensive (op 6 & 7 juli 2019) neemt Adam Benjamin je mee in zijn inclusieve lesmethodiek. Hij laat je ervaren hoe een inclusieve danstraining je behalve van je lichaam je ook bewust van tijd en ruimte maakt.

Lees meer

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Sonja Parmentier – Connection II Zo. 14 april 2019 Zo. 14 april 2019 11:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Bestel Tickets