fbpx
A/ZDatumLocatie

DanceAble | Masterclass: Connection I

DanceAble | Masterclass: Connection I

“Verdiep je in de inclusiedans”

Naast de wekelijkse DanceAble-lessen organiseert Holland Dance Festival dit seizoen ook drie DanceAble Masterclasses. Tijdens deze masterclass die Sonja Parmentier onder de noemer Connection verzorgt, staat de verbinding tussen lichaam, dans de rolstoel en de andere dansers centraal.

Sonja Parmentier – Connection I: verbinding tussen je lichaam, dans & je rolstoel
Deze workshop is voor rolstoeldansers, gericht op individuele dansvaardigheden

Hoe verbind ik mijn lichaam met mijn rolstoel? Hoe bewust ben ik van de mogelijkheden van mijn rolstoel? Voelt het als een belemmering of geeft het juist de mogelijkheid om vrijer te bewegen en nieuwe grenzen te ontdekken? En hoe bewust ben ik eigenlijk van mijn eigen (fysieke) mogelijkheden?

Tijdens de Masterclass Connection I helpt docent Sonja Parmentier je op weg met het ontdekken van jouw eigen bewegingstaal. Een dag waarin de connectie met je lichaam en de rolstoel centraal staat. Aan de hand van oefeningen, frases en improvisatie ontdek jij jouw eigen bewegingstaal en raak je vertrouwder met dans en je rolstoel.

DanceAble | Masterclass: Connection II

Hoe beweeg je samen op een gezonde en veilige manier? Hoe kun je samen op zoek gaan naar de bewegingsmogelijkheden? Hoe benader je elkaar? En hoe werkt dat 1-op-1 en in een groep? En hoe werkt de connectie van lichaam naar een lichaam met een rolstoel? Tijdens de Masterclass Connection II, op 9 februari 2019, leert docent Sonja Parmentier je meer over de connectie tussen jouzelf, je rolstoel en anderen. Aan de hand van oefeningen en open opdrachten ga je direct aan de slag. Deze dag geeft je handvatten waarmee je ook buiten de Masterclass om, mee aan de slag kunt. Deze workshop is zowel voor rolstoeldansers als niet-rolstoeldansers

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Sonja Parmentier – Connection I Za. 20 oktober 2018 Za. 20 oktober 2018 11:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden