A/ZDatumLocatie

DanceAble | Teacher Training Course: Encompass

Data & Tickets

DanceAble | Teacher Training Course

“Encompass”

Meerjarige Teacher Training Course ‘EnCOMPASS’ voor inclusiedansdocenten

In nauwe samenwerking met het befaamde Britse inclusiedansgezelschap Stopgap Dance Company organiseert Holland Dance Festival de komende jaren onder de titel ‘EnCOMPASS’ een reeks Teacher Training Courses voor docenten die inclusief – aan mensen mét en zónder beperking – willen lesgeven.

Tijdens de Teacher Training Courses deelt de vermaarde Stopgap Dance Company haar ervaringen op het gebied van de inclusiedans en doceert het gezelschap zijn beproefde methodes voor onder meer de warming-up, dansvaardigheid en creatieve opdrachten. Nieuwsgierigheid en inventiviteit worden tijdens de Teacher Training Courses gestimuleerd om zo een frisse blik te werpen op inclusiedans.

Met deze Teacher Training Courses wil Holland Dance Festival verdere verdieping van en scholing op het gebied van de inclusiedans in Nederland stimuleren en faciliteren. Het Britse inclusiedansgezelschap Stopgap Dance Company is gespecialiseerd in het geven van danslessen aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De Teacher Training Courses maken onderdeel uit van een meerjarige samenwerking tussen beide organisaties, voortkomend uit het Europese uitwisselingsproject iDance dat zich richt op het ondersteunen en uitdragen van innovatieve praktijken in de inclusiedans.

Over de Teacher Training Course

Tijdens de Teacher Training Course deelt de Stopgap Dance Company haar ervaringen op het gebied van de inclusiedans en deelt het gezelschap zijn beproefde methodes voor onder meer de warming-up, dansvaardigheid en creatieve opdrachten. Nieuwsgierigheid en inventiviteit worden tijdens deze Teacher Training Course gestimuleerd om zo een frisse blik te werpen op de inclusiedans.

Praktische informatie
– De volgende Teacher Training Courses vinden plaats op: 10 & 11 november 2018, 23 & 24 maart 2019.
– Deelname aan de Teacher Training Course kost €20,- per dag en €30,- per weekend.
– Boek twee weekenden en betaal slechts €50,- (in plaats van €60,-). Voeg hiervoor beide weekenden toe aan het winkelmandje en de korting zal automatisch toegepast worden.
– Locatie: Holland Dance Festival Studio, De Gheijnstraat 51, Den Haag.

Deelname
De Teacher Training Course-weekenden kunnen los van elkaar worden gevolgd, maar we raden je aan om zo mogelijk ook andere weekenden in de reeks te volgen. Wanneer je je inschrijft voor de DanceAble-nieuwsbrief, dan informeren we je automatisch over volgende Teacher Training Course-data. Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met Joanne ter Veen via joanne@holland-dance.com.

De Teacher Training Courses worden mede mogelijk gemaakt door

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
November - dag 1 Za. 10 november 2018 Za. 10 november 2018 10:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Bestel Tickets
November - dag 2 Zo. 11 november 2018 Zo. 11 november 2018 10:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Bestel Tickets
Maart - dag 1 Za. 23 maart 2019 Za. 23 maart 2019 10:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Bestel Tickets
Maart - dag 2 Zo. 24 maart 2019 Zo. 24 maart 2019 10:00 Holland Dance Festival Studio, Den Haag Bestel Tickets