fbpx
A/ZDatumLocatie

DanceAble Young | Cursus voorjaar 2023

Data & Tickets

“Onbeperkt dansplezier voor iedereen”

Ben jij tussen de  10 en 14 jaar, heb jij zin om te dansen, maar weet je door je (fysieke of licht-verstandelijke) beperking of chronische aandoening niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de DanceAble Young lessen van Holland Dance Festival. Je kunt gratis een proefles volgen.

In de DanceAble lessen van Holland Dance Festival zijn dansers met en zonder (fysieke of licht-verstandelijke) beperking of chronische aandoening samen welkom. Iedereen doet mee vanuit zijn eigen mogelijkheden, alleen of waar nodig met persoonlijke begeleiding. De lessen worden gegeven door ervaren en professionele dansdocenten. Dans is bij uitstek een vorm van bewegen, waarbij je op je eigen manier je helemaal kan uiten. Deelnemers voelen zich in de les snel vrij en veilig genoeg om alle opdrachten en oefeningen te durven uitvoeren. Ze zijn op hun gemak, laten elkaar in hun waarde en er is onderling veel respect. De dansdocenten houden rekening met de verschillende mogelijkheden van alle deelnemers, zodat iedereen de les goed kan volgen.

Bovenal staat het dansplezier voorop. Het uitgangspunt van DanceAble is verder het ontdekken wat ieders potentie is in de dans en het ontwikkelen daarvan. Er wordt gewerkt vanuit de veelzijdigheid van de moderne dans en de lessen op zaterdagmorgen zijn geschikt voor jongeren (10-14 jaar) en volwassenen van alle leeftijden.

De lessen DanceAble Young worden momenteel samen gegeven met DanceAble.
De DanceAble Young deelnemers hebben een uur les en de DanceAble deelnemers anderhalf uur.

Voor wie?
Iedereen met of zonder beperking kan deelnemen aan de lessen. Deze cursus is geschikt voor jongeren (10-14 jaar). Ben je ouder en heb je zin om te dansen? Kijk dan naar de DanceAble lessen van Holland Dance Festival.

Locatie
Holland Dance Studio, De Gheijnstraat 51, Den Haag.

Start 2022
Zaterdag 3 september, vervolgens iedere zaterdag (met uitzondering van de schoolvakanties). Later instromen kan ook.
Aanvang DanceAble Young & DanceAble 10.00 uur, de jongeren hebben een uur les en de volwassenen anderhalf uur.
Maximaal aantal deelnemers ligt rond de 10 personen.

Tarief DanceAble Young
€ 6 per les of € 96 per cursus (reeks van 16 lessen).
Voor de DanceAble Young cursus is de Ooievaarspas ook geldig.

Vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan of wil je je opgeven voor een proefles?
Neem dan contact op met Yolanda van der Heijden.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten rond het inclusiedansprogramma van Holland Dance Festival? Schrijf je dan in voor de DanceAble nieuwsbrief!

Voor alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden van Holland Dance Festival.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
DanceAble Young - voorjaar Za. 14 January 2023 Za. 24 June 2023 10:00 Gheijn Studio's, Den Haag Bestel Tickets