fbpx
A/ZDatumLocatie

DanceAble Young | Cursussen voorjaar 2022

Data & Tickets

DanceAble Young | Cursussen 2021/2022

“Voor iedereen tussen de 8 en 14 jaar”

Ben jij tussen de  8 en 14 jaar, heb jij zin om te dansen, maar weet je door je (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de DanceAble Young lessen van Holland Dance Festival.

Deze danslessen zijn geschikt voor iedereen met en zonder (fysieke) beperking. De lessen worden verzorgd door onze professionele Holland Dance Festival dansdocent. Tijdens de cursus maak je door dansoefeningen en choreografieën kennis met moderne dans. De dansdocenten houden rekening met de verschillende mogelijkheden van alle deelnemers, zodat iedereen de les goed kan volgen. Want vooral dansplezier staat tijdens de lessen centraal!

De lessen DanceAble en DanceAble Young worden dit najaar samen gegeven. De DanceAble Young deelnemers hebben een uur les en de DanceAble deelnemers 1,5 uur.

Prijzen:
Regulier: 126 euro per cursus (reeks van 21 lessen)

Locatie:
Holland Dance Festival Studio, De Gheijnstraat 51, Den Haag.

Voor al onze workshops gelden de Algemene Voorwaarden van Holland Dance Festival.

Covid-19
Graag willen we je erop attenderen dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen. Heb je last van één van de volgende symptomen, dan willen we je graag vragen om de les niet te volgen i.v.m. eventuele besmetting van andere deelnemers:

  1. Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn;
  2. Hoesten;
  3. Benauwdheid;
  4. Verhoging of koorts;
  5. Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).

Mocht er iemand binnen het gezin of huishouden koorts en/of benauwdheid hebben, ook dan vragen we je niet naar de les te komen.

Vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, dan kun je contact opnemen met Yolanda van der Heijden via yolanda@holland-dance.com.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten rond het inclusiedansprogramma van Holland Dance Festival? Schrijf je dan in voor de DanceAble nieuwsbrief!

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
DanceAble Young - voorjaar Za. 15 January 2022 Za. 02 July 2022 10:00 Gheijn Studio's, Den Haag Bestel Tickets