fbpx
A/ZDatumLocatie

Dansimpuls 1daagse | ‘Partnerwerk’ door Min Hee Bervoets en Michel Froget

Dansimpuls 1daagse | 'Partnerwerk' door Min Hee Bervoets en Michel Froget

“Dansimpuls: eendaagse intensive voor dansdocenten”

De Dansimpuls op 24 februari wordt verzorgd door Min Hee Bervoets en Michel Froget en staat in het teken van partnerwerk. Tijdens deze dag gaat het over partnerwerk in de breedste zin van het woord, waarbij er nadrukkelijk oog is voor de verschillende werkvormen, technieken en het werken met verschillende doelgroepen.

Min Hee en Michel nemen je deze dag mee de vloer op en leren je methodische en didactische elementen waar je met partnerwerk mee aan de slag kunt in jouw eigen praktijk. In het ochtendprogramma ligt de focus op partnerwerk met kinderen, in de middag staan de doelgroepen van 13 jaar en ouder centraal. De dag wordt afgesloten met opdrachten waarin je de input van deze dag kunt verwerken.

Dagplanning
10:30-11:00 Inloop
11:00-12:30 Partnerwerk met kinderen tot 12 jaar
12:30-13:30 Lunch
13:30-14:45 Partnerwerk voor jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen
14:45-15:00 Pauze
15:00-16:30 Aan de slag met de input van de dag

Impression of the workshop

Over Min Hee Bervoets en Michel Froget

Min Hee Bervoets is opgeleid aan de kunsthumaniora te Gent en aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen. Kort na haar afstuderen won ze met het stuk The Power of Imagination de KBC-wedstrijd voor jonge choreografen. Sinds 2009 werkt Min Hee als docent hedendaagse dans aan De Kunsthumaniora te Antwerpen en sinds 2014 ook in Brussel. Vanaf 2011 geeft zij aan verschillende hogescholen in binnen- en buitenland workshops en stages en wordt ze gevraagd choreografieën te maken. Min Hee is als choreografe actief in o.a. België, Nederland, Curaçao en Brazilië. Daarnaast is Min Hee artistiek leidster en choreografe van haar eigen gezelschap HNDRD. Bij het grote publiek is ze vooral bekend door haar rol als choreografe en jurylid in het tv-programma So You Think You Can Dance.

Michel Froget heeft een grenzeloze passie voor dans en beweging en put graag uit genres als modern, hip hop, jazz en latin. Zijn sterke gevoel voor muzikaliteit, uitstekende techniek en verrassende originaliteit zijn elementen die hem typeren. Michel werkte o.a. in London, Parijs, New York, Los Angeles en Tokyo en werkte samen met grote namen, zoals Snap, Enrique Igelsias en groep A+. Michel deelt zijn know how graag met jong talent. Zo was hij voor meer dan tien jaar artistiek directeur van Dirty Ballet en Move-Dance Company. Daarnaast was hij choreograaf voor Company Cues. In 2015 ontwikkelde hij samen met pro-speaker Chris Cotteleer de module “Walk like a winner” met betrekking tot lichaamstaal in het bijzonder.

Dates & Tickets

Title Start date End date Start time Location Order
'Partnerwerk' door Min Hee Bervoets en Michel Froget Sun. 24 februari 2019 Sun. 24 februari 2019 10:30 Dance Studio Natya, Den Haag Sorry, event has already occurred

Frequently asked questions

Wat is Dansimpuls?

Speciaal voor professionele dansdocenten organiseren Holland Dance Festival en NBDO Dansbelang dit seizoen vier keer een inspirerende en verdiepende Dansimpuls. De eendaagse trainingen bieden dansdocenten dé mogelijkheid om te werken aan didactiek en eigen vaardigheid. Het lesprogramma is interactief en varieert van methodisch-didactische elementen tot zelf aan de slag met dans. Dit seizoen is er aandacht voor:

  • Jazz door Esther Nederpelt (21 oktober 2018)
  • Modern floorwork door Lotte Dekkers (6 januari 2019)
  • Partnerwerk door Min Hee Bervoets en Michel Froget (24 februari 2019)
  • Dans in het basisonderwijs door Sophie van Heesewijk (19 mei 2019)

 

Ik ben lid van NBDO Dansbelang of student. Krijg ik korting?

Leden van NBDO Dansbelang en DDO-studenten profiteren van 20% korting. Kies het tarief ‘NBDO lid’ en vul de volgende couponcode in: D@nsbelang. Tijdens de intensive wordt uw lidmaatschap gecheckt.