fbpx
A/ZDatumLocatie

Holland Dance Bootcamp 2017

Holland Dance Bootcamp 2017

“Een intensief trainingsweekend waar je je dansskills naar een hoger niveau tilt”

Werken aan je dansskills? Eén op één gecoacht worden door de professionele danscoaches Sinerjey, Michel Froget, Jaakko Toivonen en Esther Nederpelt? Je een weekend lang onderdompelen in dans, je in het zweet werken tijdens intensieve lessen en op zondagavond bomvol inspiratie weer naar huis? Dat kan tijdens de Holland Dance Bootcamp 2017!

Holland Dance Bootcamp is bedoeld voor fanatieke amateurdansers van veertien jaar of ouder die hun grenzen willen verleggen in diverse dansstijlen. Jouw danservaring staat tijdens de Bootcamp centraal: je staat onder de hoede van gerenommeerde danscoaches die er alles aan doen om jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Een paar te gekke en onvergetelijke dagen vol dans dus! Tijdens dit weekend komen modern, urban, jazz en een vleugje latin aan bod. Iedereen is welkom, maar houd er rekening mee dat het niveau hoog ligt en je stevig aan het werk wordt gezet!

Ga aan de slag met één van de vier coaches
Samen met je coach werk je intensief aan je eigen solo, een groepschoreografie en aan onderdelen zoals je uitstraling, techniek en performance. Je coach geeft je bovendien advies in de te volgen lessen voor het weekend, dus je krijgt uiteindelijk training in meerdere stijlen en niet alleen in de stijl van de toegewezen coach!

  • Sinerjey
  • Michel Froget
  • Jaakko Toivonen
  • Esther Nederpelt

Op de eerste avond van de Bootcamp zullen de volgende dansdocenten workshops geven:

  • Workshop Modern – Ryan Djojokarso
  • Workshop Jazz – Percy Kruythoff
  • Workshop Urban – Sheyda Darab
  • Workshop Modern Floorwork – Lotte Dekkers

Vragen?
Heb je vragen over de Holland Dance Bootcamp? Neem dan contact op met Yvonne Schellekens via yvonne@holland-dance.com.

Impressie van de workshop

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Vr. 25 augustus 2017 Ma. 28 augustus 2017 18:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden

Veel gestelde vragen

Voor wie is de Holland Dance Bootcamp geschikt?

Bootcamp is voor fanatieke amateurdansers van veertien jaar of ouder. We moedigen dansers met verschillende achtergronden aan om zich aan te melden. Er vindt geen selectieronde plaats om mee te kunnen doen, omdat we juist zo veel mogelijk uiteenlopende dansers bij elkaar willen brengen.

Wanneer vindt de Holland Dance Bootcamp plaats?

De Bootcamp vindt plaats van 25 t/m 27 augustus. Dit zijn de voorlopige tijden:
Vrijdag 25 augustus 2017 18.00 – 22.30 uur (18:00 uur inloop, 18:45 uur start)
Zaterdag 26 augustus 2017 09.00 – 22.30 uur
Zondag 27 augustus 2017 09.00 – 21.00 uur

Wat zijn de kosten voor de bootcamp?

Regulier ticket: €135,-
Regulier ticket inclusief eten & drinken: €185,-. (Op zaterdag en zondag lunch, diner, snacks en drinken, op vrijdag vanwege de latere start van het programma alleen snacks en drinken.)

Hoe meld ik mij aan?

Je meldt je aan via de bestellink rechtsboven. Omdat je je alleen aan kunt melden voor het gehele weekend (dat op vrijdag start) kun je via deze link alleen vrijdag 25 augustus aanklikken, je geeft je dan direct op voor alle dagen. Vervolgens kun je kiezen uit twee opties: een ticket met eten of zonder eten.
Je betaalt het kaartje voor de Bootcamp (met al je gegevens) en dan ontvang je een mail met een link naar het inschrijfformulier. Hier vul je al jouw gegevens, danservaring, verbeterpunten etc. in. Via dit inschrijfformulier kun je ook je dans-CV uploaden én voeg je eventueel een filmpje waarin je een solo danst toe.

De coaches bepalen vervolgens welke coach jou tijdens de bootcamp het beste kan helpen én op welke onderdelen: je gaat of je solo uitwerken, je techniek verbeteren of je wordt aan een andere danser gekoppeld om jouw skills te verbeteren.

Waar vindt de Bootcamp plaats?

In het Korzo Theater, Prinsestraat 42, Den Haag

Hoe ziet het programma eruit?

De Holland Dance Bootcamp ziet er voor iedereen anders uit, daarom plaatsen wij geen rooster online. Verwacht een weekend vol met verschillende lessen, genoeg tijd met je coach om de verdieping in te gaan en aan jouw verbeterpunten te werken. Tijdens het weekend ga je ook met jouw coach en de dansers uit jouw groep aan een choreografie werken. Als afsluiting presenteer je deze choreografie met jouw groep en eventueel ook je eigen solo of iets anders waar je aan hebt gewerkt tijdens het verdiepingsblok.

Binnenkort volgen de namen van de docenten die de lessen verzorgen.

Kan ik mijn voorkeur voor een coach opgeven?

Je kunt op het inschrijfformulier de naam van de coach aangeven waarvan jij denkt dat hij of zij je verder kan helpen, maar de coaches bepalen uiteindelijk samen bij wie je terecht komt. Hier wordt ook gekeken naar vorige jaren, indien je al een keer eerder mee hebt gedaan.

Waarom kan ik een filmpje van een solo sturen?

Dit is om een goede indruk te krijgen van jou en je dans- en maakskills, zodat we op voorhand al een goede indeling kunnen maken. Het kan zijn dat je deze solo gaat uitwerken tijdens het weekend, maar dit kan ook een aangepaste solo zijn of misschien werk je uiteindelijk helemaal niet verder aan jouw solo.

Hoeveel mensen kunnen er aan de Bootcamp mee doen?

Er kunnen maximaal 70 mensen mee doen, dus gemiddeld zit je met ongeveer 17 dansers bij één coach, zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt.

Ik heb voor het eten betaald, wat krijg ik daar allemaal voor?

We zorgen voor lunch en diner op zaterdag en zondag, rekening houdend met alle dieetwensen, die je van te voren bij ons opgeeft. We gaan dit jaar met een nieuwe cateraar samenwerken, die zorgen voor genoeg variëteit in het eten. Indien je overnacht in Den Haag vragen we je zelf voor ontbijt te zorgen op zaterdag zondag. We gaan op zaterdag en zondag open om 8:45.

Zorg dat je zelf hebt gegeten op vrijdagavond!

Kan ik in de buurt overnachten?

Het zijn lange dagen, daarom is er de mogelijkheid om te blijven slapen voor diegenen die niet in Den Haag wonen. Voor €25,- per persoon per nacht plus €3,35 p.p. toeristenbelasting kan er een bed gereserveerd worden in het KingKool hostel in Den Haag (normaal €30 per nacht). Dit hostel is gelegen op vijf minuten lopen van het Korzo Theater, op de Prinsegracht 51. (http://www.kingkool.nl/contact)

De ‘Deluxe Bootcamp dorm’ voor 16 personen wordt speciaal geblokt voor de Bootcampers en is ideaal als je alleen komt of met z’n tweeën en je wilt graag een beetje privacy, maar ook de gezelligheid om met de Bootcampers te slapen.

Let op: boeken voor de ‘Deluxe Bootcamp dorm’ gaat via het KingKool hostel (info@kingkool.nl) o.v.v. Holland Dance Bootcamp en is mogelijk zolang de voorraad strekt!

Ik wil wel blijven slapen, maar met mijn vrienden op een eigen kamer, kan dat?

Stel dat je niet op de ‘Deluxe Bootcamp dorm’ wilt slapen, maar op een privékamer of met je vrienden op een drie, vier, vijf of zespersoons kamer, stuur dan een mailtje naar: info@kingkool.nl en reserveer een kamer o.v.v. Holland Dance Bootcamp, je ontvangt 5% korting op de kamer. Hier gelden uiteraard wel andere prijzen voor dan de ‘Deluxe Bootcamp dorm’

 

Hoe laat is de presentatie op zondagavond?

De presentatie begint om 20:00

Hoeveel mensen mag ik uitnodigen voor de openbare presentatie op zondagavond?

Iedereen mag twee mensen uitnodigen voor de openbare presentatie.