fbpx
A/ZDatumLocatie

Good [old] Times 2016 | Inloopworkshop

Good [old] Times 2016 | Inloopworkshop

“Never too late to dance”

Prijs: Gratis
Leeftijd: Alle leeftijden
Niveau: Beginners/danservaring niet noodzakelijk
Voertaal: Nederlands
Docenten: Isabelle Chaffaud of Jérôme Meyer en dansers

Wat begon als een serie workshops voor 55-plussers in samenwerking met Grey Vibes, mondde uit in de voorstelling Good [old] Times: My tasteful life. Het choreografenduo Isabelle Chaffaud en Jérôme Meyer creëerde met deze voorstelling een choreografie voor een groep dansers bestaande uit acht 55-plussers. De voorstelling draait om het ouder worden en de ups en downs die daarbij horen.

De inloopworkshop wordt na afloop van de voorstelling Good [old] Times: My tasteful life verzorgd door de choreografen en dansers. Chaffaud en Meyer dansten beiden voor het Ballet du Grand Theatre de Genève, de Batsheva Dance Company en het Nederlands Dans Theater I. Op dit moment werken ze met name als choreografenduo met Den Haag als thuisbasis.

Na afloop van de voorstelling bent u uitgenodigd om mee te dansen. De grootste drive in de workshop is het samen met elkaar ervaren van dansplezier. Leeftijd en niveau spelen daarbij geen rol: je bent nooit te oud om te dansen. Dans is voor iedereen!

Bezoek ook de voorstelling van Good [old] Times tijdens het Holland Dance Festival 2016.Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Zo. 31 januari 2016 Zo. 31 januari 2016 18:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Zo. 07 februari 2016 Zo. 07 februari 2016 18:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Zo. 14 februari 2016 Zo. 14 februari 2016 18:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden