fbpx
A/ZDatumLocatie

Introdans | Kinderworkshop

"Eight Heads" choreografie: Daniel Ezralow Première: Arnhem 19 oktober 2019 foto: Hans Gerritsen

Introdans

“Kinderworkshop”

Tijdens de IntroDANSKLAS kruipen de deelnemers in de huid van een Introdanser en maken zij op actieve wijze kennis met de familievoorstelling GRUPO SPORTIVO. Een docent van Introdans leert de deelnemers danscombinaties aan uit de voorstelling en ze gaan ook zelf creatief aan de slag en maken een eigen choreografie. Alles natuurlijk op muziek uit de voorstelling. Het is een uitdagende en energieke warming up voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Naast het actieve dansgedeelte vindt er ook een kort gesprek plaats, waarin de schouwburg-etiquette en onderwerpen rond de voorstelling aan de orde komen zoals decor, belichting, een dag van een danser of het werk van de choreograaf. Op deze manier nemen de kinderen voorafgaand aan de voorstelling, alvast een kijkje in de keuken van ons dansgezelschap. Tegelijkertijd ervaren zij hoe leuk en uitdagend het is om samen te dansen en in korte tijd eenvoudige danscombinaties onder de knie te krijgen.

De IntroDANSKLAS duurt een uur en vindt plaats in het theater voorafgaand aan de voorstelling. Danservaring is niet vereist en speciale kleding of schoenen ook niet. Ouders mogen kijken.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Kid's workshop | Introdans Zo. 26 January 2020 Zo. 26 January 2020 13:30 Theater aan het Spui, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden