fbpx
A/ZDatumLocatie

Monday Movement Class | Stopgap Dance Company | Lucy Bennett

Monday Movement Class | Stopgap Dance Company | Lucy Bennett

“Difference is our means and our method”

Tijdens het Holland Dance Festival zijn er speciale festivaledities van de Monday Movement Class in het Korzo theater. In deze workshops krijg je de kans om het bewegingsmateriaal en de choreografie van topchoreografen uit het festival te leren kennen. Maak tijdens deze editie kennis met Stopgap Dance Company.

Over Stopgap Dance Company en Lucy Bennett
Stopgap Dance Company uit Engeland creëert dansproducties die nationaal en internationaal te zien zijn. Vanaf oprichting in 1995 werkt Stopgap met artiesten met en zonder beperking die samen innovatieve manieren vinden om met elkaar te dansen. Hun motto: “Difference is our means and our method.” Lucy Bennet is artistiek leidster van het gezelschap.

Over de Monday Movement Class
Tijdens de Monday Movement Class nodigt Bennet dansers met en zonder beperking uit deel te nemen. Je volgt een masterclass over hoe de voorstelling The Enormous Room – die tijdens het Holland Dance Festival te zien is – werd gecreëerd. Bennett komt tijdens deze workshop graag in contact met dansers met een beperking uit Nederland die graag professioneel danser willen worden. In april 2018 vinden namelijk audities plaats voor een traineeship bij Stopgap. Zonder professionele aspiraties ben je uiteraard ook welkom.

Ook te zien tijdens het Holland Dance Festival

Tijdens het Holland Dance Festival is Stopgap Dance Company te zien met de voorstelling The Enormous Room, waarin we een vader en dochter volgen die worstelen met het verlies van hun echtgenote en moeder. Elke beweging is doordacht, meeslepend en biedt uiteindelijk troost om verder te gaan.

Datum:  ma 29 januari 2018
Tijd: 20:00 – 21:30 uur
Locatie: Korzo theater, Den Haag
Leeftijd: Volwassenen
Niveau: Iedereen
Voertaal: Engels
Docent: Lucy Bennett

Tickets koop je bij de kassa van Korzo. We raden je wel aan vooraf te reserveren via 070 363 7540.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Ma. 29 January 2018 Ma. 29 January 2018 20:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden