fbpx
A/ZDatumLocatie

The Ailey School | Modern Technique

The Ailey School

“Workshop plan”

Niveau: intermediate – professional

De les zal een moderne dansles zijn gebaseerd op de Lester Horton techniek die een van de kenmerkende technieken van The Ailey School is.

Docent: Guillermo Asca.

Guillermo Asca werd geïntroduceerd om zijn laatste jaar van de middelbare school te dansen terwijl hij LaGuardia H.S. of the Arts bezocht, waar hij afstudeerde als Music Major. Hij vervolgde zijn dansopleiding met een beurs aan het Alvin Ailey American Dance Center en als lid van het Ailey Repertory Ensemble. Dhr. Asca ging verder met Ballet Hispanico, Shapiro en Smith Dance, Footprints Dance Project, Ballet Metropolitano De Caracas en trad op tijdens de slotceremonie van de 92 Olympische Spelen van Barcelona. Guillermo trad op met The Alvin Ailey American Dance Theater van 1994 tot 2014 waar hij de kans kreeg om samen te werken met gerespecteerde choreografen als Talley Beatty, Ronald K. Brown, Geoffrey Holder, Judith Jamison, Donald Byrd , George Faison, Hans Von Manon, Ohad Naharin, Rennie Harris, Donald Mckayle en Bill T. Jones om er maar een paar te noemen. De heer Asca heeft Master Classes, Lecture Demonstrations en Mini Performances gegeven voor de Ailey Company. Hij is ook verschenen in de Lester Horton Instructional Videos, TV en Film in shows zoals Sesamstraat, Great Performances “A Hymn for Alvin Ailey”, “Beyond the Steps”, Kennedy Center Honors, Ellen, en The Today Show.

Guillermo is een instructeur in de Horton techniek, momenteel op de faculteit van de Ailey School, en coördineert het Ailey PPAS programma, een afdeling van The Ailey School in samenwerking met de Professional Performing Arts High School.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Modern Technique | Ailey School Zo. 26 January 2020 Zo. 26 January 2020 12:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden