fbpx
A/ZDatumLocatie

Workshop | Eun-Me Ahn Company | Eun-Me Ahn

Workshop | Eun-Me Ahn Company | Eun-Me Ahn

“Populaire en traditionele Koreaanse dans door ‘de Pina Bausch van Seoul’”

De in Seoul-geboren choreografe Eun-Me Ahn is een buitengewoon eigenzinnige kunstenaar en een wonderlijke verschijning. In artikelen wordt haar werk vaak in één adem rebels én provocerend genoemd. Tijdens het Holland Dance Festival is Eun-Me Ahn op 24 t/m 28 januari te zien met de voorstelling Dancing Grandmothers, waarvoor ze haar vaderland door trok en ontdekte dat alle vrouwen die zij tegenkwam gelukkig oogden wanneer je ze vroeg om te dansen. De pure en onverwoestbare energie van zelfs de oudsten onder hen stak de jonge dansers van haar Eun-Me Ahn Company aan, en zo ontstond een voorstelling vol flowerpower, folklore en electro. Op zaterdag 27 januari verzorgt ‘de Pina Bausch van Seoul’ een workshop populaire en traditionele Koreaanse dans voor 50+.

Over Eun-Me Ahn
Eun-Me Ahn – één van de leidende choreografen in de Koreaanse podiumkunsten – heeft workshops ontwikkeld voor amateurdansers van alle leeftijden, van tieners tot mannen van middelbare leeftijd en bejaarde oma’s. Haar stijl is zonder twijfel hedendaags, ondanks haar roots in de Koreaanse traditionele dans.

Over de workshop
De workshop van Eun-Me Ahn start met een warming-up, waarna de deelnemers op ontdekkingstocht gaan langs populaire dans en volksdans uit Korea. De workshop wordt voorzien van een moderne twist. De workshop richt zich op deelnemers van 50+.

Datum: za 27 januari 2018
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Theater aan het Spui, Den Haag
Leeftijd: 50+
Niveau: Iedereen
Voertaal: Engels
Docent: Eun-Me Ahn

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Za. 27 January 2018 Za. 27 January 2018 15:00 Theater aan het Spui, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden