A/ZDatumLocatie

Workshop | HNDRD / Min Hee Bervoets | Min Hee Bervoets, Michel Froget, Els Smekens

Workshop | HNDRD / Min Hee Bervoets | Min Hee Bervoets, Michel Froget, Els Smekens

“Maak kans om mee te dansen in de voorstelling One Limited Space tijdens het Holland Dance Festival”

Tijdens het Holland Dance Festival verwelkomen we HNDRD. Dit gloednieuwe Belgische gezelschap, opgericht door Min Hee Bervoets, bestaat uit een bonte verzameling dansers met uiteenlopende achtergronden. Op 30 en 31 januari toont dit kersverse gezelschap de voorstelling One Limited Space: een voorstelling waarbij de dansers de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. In deze allereerste voorstelling staat de vraag ‘Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw?’ centraal. Op 28 januari verzorgt HNDRD / Min Hee Bervoets twee workshops in het Korzo theater.

Over HNDRD / Min Hee Bervoets
Min Hee Bervoets is een Belgische choreografe. Met de benoeming van ‘Ambassadeur van de Hedendaagse Dans’ voor België, wordt Bervoets gezien als autoriteit in de moderne dans. Ze was choreografe voor de tv-programma’s So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle en in 2015 nam Bervoets plaats in de jury van So You Think You Can Dance. Recent richtte Bervoets het gezelschap HNDRD op, gebaseerd op het getal 100.

Over de workshop
Tijdens de workshop van HNDRD / Min Hee Bervoets maak je kennis met de hedendaags-moderne dansstijl van HNDRD. Min Hee Bervoets, Michel Froget en Els Smekens leren je het repertoire van de voorstelling One Limited Space aan. Door deel te nemen aan de workshop maak je daarbij kans om deel te nemen aan de voorstelling op 30 of 31 januari. Wie een kans wil wagen en het leuk lijkt mee te doen aan de voorstelling, stelt zich tijdens de workshop beschikbaar. Het laatste uur van de workshop wordt er gewerkt met tien willekeurig geselecteerde kandidaten die zich hiervoor hebben opgegeven. Uiteindelijk mag één deelnemer meedoen aan de avondvoorstelling in het Korzo theater.

Datum: zo 28 januari 2018
Tijd: 11:00 – 14:00 uur & 15:00 – 18:00 uur
Locatie: Korzo theater, Den Haag
Leeftijd: Volwassenen
Niveau: Iedereen
Voertaal: Nederlands
Docenten: Min Hee Bervoets, Michel Froget, Els Smekens

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Zo. 28 januari 2018 Zo. 28 januari 2018 11:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden
Zo. 28 januari 2018 Zo. 28 januari 2018 15:00 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden