fbpx
A/ZDatumLocatie

Workshop | Live from… ponydance | Leonie McDonagh

Workshop | Live from… ponydance| Leonie McDonagh

“Wie het laatst lacht… lacht het best (op de dansvloer met ponydance)”

Het Holland Dance Festival biedt een venster op de wereld, zo ook op onverwachte hoeken van de danswereld. In de voorstelling Live from… Skopje / Belfast / St. Petersburg die op 9 en 10 februari te zien is in het Korzo theater, tonen drie opkomende en veelbelovende choreografen uit Macedonië, Ierland en Rusland een kijk op de internationale dans. Met choreografieën van Risima Risimkim, Leonie McDonagh en Olga Vasilieva. Op zaterdag 10 februari verzorgt Leonie McDonagh van ponydance een workshop dance performance en komedie in het Korzo theater.

Over Leonie McDonagh
Leonie McDonagh is artistiek directeur van het Ierse prijswinnende ponydance: een gezelschap dat bekendstaat om de ludieke combinatie tussen komedie, fysiek theater en dans. Tijdens Live from… Skopje / Belfast / St. Petersburg presenteert Leonie McDonagh een solo over haar langst durende liefdesrelatie, uiteraard met een komische kwinkslag.

Over de workshop
In de workshop onderzoekt Leonie McDonagh samen met de deelnemers manieren om dans en beweging in te zetten voor komedie. Je gaat samen met McDonagh, aan de hand van dans, op zoek naar ‘the funny’.

Datum: za 10 februari 2018
Tijd: 15:30 – 17:30 uur
Locatie: Korzo theater, Den Haag
Leeftijd: Volwassenen
Niveau: Intermediate, advanced
Voertaal: Engels
Docent: Leonie McDonagh

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Za. 10 February 2018 Za. 10 February 2018 15:30 Korzo theater, Den Haag Helaas, deze datum ligt in het verleden