A/ZDatumLocatie

Zomer Dansimpuls 2018

© De Schaapjesfabriek

Zomer Dansimpuls 2018

“Begin het nieuwe seizoen fris!”

Van 23 t/m 25 augustus 2018 organiseren Holland Dance Festival en Dansbelang de Zomer Dansimpuls 2018 in de Chassé Dance Studios te Amsterdam.

Wat?
In 1992 gestart als de Dans3Daagse, is de huidige Zomer Dansimpuls een echt blijvertje geworden. Elk jaar weer komen dansdocenten bij elkaar om net als de eerste editie ‘in te trainen en ideeën op te doen voor de lessen, zodat het nieuwe seizoen weer fris begonnen kan worden’. En net als bij voorgaande edities neemt ook dit jaar methodiek een belangrijke plaats in.

Waar en wanneer?
De Zomer Dansimpuls 2018 wordt van 23 t/m 25 augustus 2018 gehouden in de Chassé Dance Studios in Amsterdam. Deze sfeervolle studio’s in de voormalige kerk bevinden zich op een ideale, centraal gelegen locatie voor de zomercursus. Voor iedereen goed bereikbaar en voor iedereen is er plaats!

Docenten
Holland Dance Festival en NBDO Dansbelang (voorheen NBDK) proberen elk jaar een krachtig en gevarieerd team van docenten samen te stellen. Dat is ook voor de Zomer Dansimpuls 2018 gelukt! Hieronder volgt een overzicht van de docenten:

Raymond Esterhuizen
Mascha Tielemans
Anne Bos
Caurena (Rina) Penza Bernabela
Jane Lord
Nash Smith
Maricelle Peeters
Esther Nederpelt
Lotte Dekkers
Melvin Fraenk
Sanne van der Put
Carmen van Drenth

Meer informatie over de verschillende lessen vind je hier.
Een overzicht van de programma-onderdelen per dag vind je hier.

Aanmelden
– Je kunt elke dag een dagkaart nemen. De dagkaart is € 85, losse lessen kosten € 30.
– Boek je voor 25 juni dan ontvang je 15% vroegboekkorting op het totale bedrag. Maak daar dus snel gebruik van!
– Ben je lid van Dansbelang? Dan ontvang je 20% korting.
– Ben je laatstejaarsstudent aan een opleiding Docent Dans? Dan ontvang je 20% korting. Vermeld bij je inschrijving de naam van je opleiding.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
Zomer Dansimpuls 2018 Do. 23 augustus 2018 Za. 25 augustus 2018 10:00 Chassé Dance Studios, Amsterdam Helaas, deze datum ligt in het verleden