fbpx
A/ZDatumLocatie

ZomerDansImpuls 2021

ZomerDansImpuls 2021

“Onze gastdocenten staan weer te popelen om jullie in de studio’s te verwelkomen en samen inspiratie en voeding te bieden voor het nieuwe seizoen!”

Dansbelang organiseert in samenwerking met Holland Dance Festival dit jaar wederom de inspiratievolle en waardevolle dansdagen in de zomer, om het nieuwe seizoen weer fris en vol nieuwe ervaringen te kunnen beginnen. Met grote trots presenteren wij ons rooster met gastdocenten, allen uniek in hun specialiteit; nieuwe namen, bekende namen én vertrouwde namen. Meld je aan voor een van de vele losse lessen van onze gastdocenten of neem een voordelige dagkaart en volg er meerdere op een dag.

Na elke workshop-dag is er een Meet & Share gepland; blijf nog even gezellig hangen om je ervaringen met elkaar te delen! Deze dagen van samenzijn met andere dansdocenten zijn al zo zeldzaam, laten we er volop gebruik van maken en van genieten.

Wij kijken enorm uit naar deze mooie dagen, waarin we elkaar weer kunnen zien, treffen, met elkaar kunnen dansen, bijkletsen en kortom: ontmoeting in dans & gesprek! Wij richten deze dagen, ondanks de versoepeling van de regels, heel graag corona-proof voor jullie in, om de veiligheid van ieder met een zo groot mogelijke zekerheid te waarborgen.

Bij annulering van de ZomerDansImpuls door Dansbelang in verband met het coronavirus vindt restitutie plaats van het lesgeld.

Data & Tickets

Titel Start datum Eind datum Begintijd Locatie Bestellen
ZomerDansImpuls Ma. 23 August 2021 Woe. 25 August 2021 10:30 ArtEZ Academie voor Theater en Dans, Arnhem Helaas, deze datum ligt in het verleden