fbpx
A/ZDatumLocatie

Algemene informatie

Een workshop van Holland Dance Festival is niet zomaar een dansles, het is een ervaring die je leven verrijkt. Dansen is gezond en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Maar nog belangrijker: dansen is FUN. Met dansen verrijk je je leven op de mooist denkbare manier!

Iedereen kan meedoen

Holland Dance Festival organiseert het hele jaar door bijzondere workshops. Of je nu een beginner bent of een gevorderde danser, we hebben passende workshops voor iedereen. Al een aantal jaar houdt Holland Dance Festival ook lessen voor 55+ers in Den Haag. Dansen is bij uitstek een manier om gezond ouder te worden!

Grensverleggende ontmoetingen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen van dans kan genieten. Daarom organiseren we ook lessen voor mensen die een lichamelijke beperking hebben. Tijdens deze workshop dansen dansers met en zonder beperking met elkaar. Veel van onze workshops vinden plaats rondom voorstellingen van Holland Dance Festival. Op die manier kun je van dichtbij internationale dansers of choreografen meemaken.

Een dansworkshop van Holland Dance Festival levert je inspirerende en grensverleggende ontmoetingen op! Benieuwd naar onze workshops? Bezoek dan onze Workshops-pagina.

Wil je ook in beweging komen? Geef je nu op voor onze nieuwsbrief waarin we nieuwe workshops aan je mailen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de veelgestelde vragen.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de workshops van Holland Dance Festival.