Vriendschapverzoek

HDF Ambassadeurskring

Dans raakt je rechtstreeks in hart en ziel. Dans kent geen taalgrenzen. Het is een levensveranderende ervaring die schoonheid toevoegt aan alles wat het aanraakt. Het delen van de kracht van dans is iets waar we veel om geven. Om dat te kunnen doen, hebben we uw hulp nodig. Als Ambassadeur van het Holland Dance Festival steunt u alles wat we doen – van onze voorstellingen tot onze outreach-programma’s. In ruil daarvoor komt u dichter bij de actie dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Ambassadeurs van het Holland Dance Festival genieten van exclusieve voordelen en ervaren een persoonlijke band met het festival. 

Impressies

foto
foto
foto
foto

Word vandaag nog Ambassadeur

Het mag duidelijk zijn, ambassadeurs zijn onmisbaar voor het Holland Dance Festival. Dankzij hun bijdrage kunnen wij meer doen. Daarom hebben ambassadeurs een streepje (of in ons geval een danspasje) voor en geniet u van de onderstaande privileges. 

Als ambassadeur: 
— Krijgt u een vrijkaart voor een voorstelling en tijdens het festival voor het openingsgala; 
— Sturen we u als eerste ons magazine Dance Season thuis; 
— Kunt u gebruik maken van ons extra voordelig Ambassadeursabonnement voor de mooiste voorstellingen van het seizoen;
— Ontvangt u standaard € 5,- korting op onze eigen voorstellingen *
— Maakt u deel uit van een exclusief netwerk; 
— Ontvangt u de Ambassadeursnieuwsbrief, waarin alles staat over nieuwe, niet te missen voorstellingen, speciale projecten, interviews en reportages

Voor € 10 per maand of € 15 per maand met uw partner bent u een jaar lang Ambassadeur van Holland Dance Festival. Mogen wij u verwelkomen?

Ik meld mij aan als Ambassadeur
Ik meld ons aan als Duo Ambassdeur
 

“Als ambassadeurs hebben we het festival zien groeien en elke uitdaging zien aangaan. Ze zijn een familie en een ongelooflijk team.”

— Mariette en René, Ambassadeurs

Ervaar de passie als Gouden Ambassadeur
Wilt u uw eigen betrokkenheid bij het Holland Dance Festival vergroten? Overweeg dan om mee te doen met een donatie vanaf € 500 per jaar om een Gouden Ambassadeur te worden en ons succes te steunen op het podium en in onze gemeenschappen. Gouden Ambassadeurs van het festival hebben exclusief toegang achter de schermen: ze kunnen kostuums van dichtbij zien, repetities bijwonen en artiesten en medewerkers ontmoeten.

Als Gouden ambassadeur: 
— Krijgt u twee vrijkaarten voor een voorstelling en tijdens het festival voor het openingsgala; 
— Sturen we u als eerste ons magazine Dance Season thuis; 
— Ontvangt u de Ambassadeursnieuwsbrief, waarin alles staat over nieuwe, niet te missen voorstellingen, speciale projecten, interviews en reportages;
— Wordt u uitgenodigd voor voorstellingen, kennismakingen met artiesten en choreografen uit de danswereld en met andere Holland Dance Festival Gouden ambassadeurs; 
— Reserveren wij persoonlijk de beste stoelen voor u voor al onze voorstellingen; 
— Maakt u deel uit van een exclusief netwerk.

Met uw gift vanaf 500 euro bent u een jaar lang Ambassadeur van Holland Dance Festival. Mogen wij u verwelkomen?

Ik meld mij aan als Gouden Ambassadeur 

Optimaal fiscaal voordeel
Holland Dance Festival is aangemerkt als een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een gift aan een ANBI levert u een extra belastingvoordeel op bij uw aangifte inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.

Periodieke giften
Voor een periodieke gift geldt geen drempel of plafond, maar voorwaarden zijn dat u minimaal 5 jaar achtereen hetzelfde bedrag schenkt en u de betreffende gift hebt laten vastleggen in een schenkingsovereenkomst. Dit kan zonder tussenkomst van een notaris. Als Holland Dance Festival Ambassadeur geniet u dus van een optimaal fiscaal voordeel. Des te meer reden om u nu als Ambassadeur aan te melden!

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen, bel dan met: 070 – 361 61 42. U kunt vragen naar Frans-Johann Dietzel, Relatiemanager van Holland Dance Festival.