Friends in Business

Sprankelend zakenplatform

Met een groeiend aantal bevlogen leden is onze Friends in Business-zakenclub het kloppend hart van het corporate netwerk van Holland Dance Festival. Wij hebben deze kring eind 2018 opgericht om de banden met onze zakelijke partners verder te versterken en hun de mogelijkheid te bieden om voor een relatief beperkt bedrag te genieten van een aantal zeer aantrekkelijke voordelen.

Het is ons doel om onze Friends in Business een actief en sprankelend zakenplatform te bieden, waarin de top en diversiteit van het Nederlandse bedrijfsleven zijn vertegenwoordigd. De leden ontmoeten elkaar tijdens voorstellingen en speciaal voor hen georganiseerde bijeenkomsten en krijgen de kans om hun relaties jaarlijks uit te nodigen voor een verrassend event op een bijzondere locatie.

Internationale excellentie en maatschappelijke verbinding
De betrokkenheid van onze Friends in Business en sponsoren bij Holland Dance Festival is voor ons van essentieel belang. Mede dankzij uw steun kunnen wij: 
- De mooiste en meest spraakmakende internationale dansvoorstellingen naar Nederland blijven halen, zowel voor onze volgende festivaleditie, als door het hele jaar heen; 
- Onze vele maatschappelijke dansprojecten, vooral gericht op ouderen, mensen met een beperking en de jeugd (in het bijzonder binnen het speciaal onderwijs) op grotere schaal voortzetten en uitbreiden.

Privileges
Graag nodigen wij ook u uit om u aan te sluiten bij Holland Dance Festival Friends in Business. Wij kunnen u het lidmaatschap aanbieden voor een bedrag van € 2.500,- per jaar (exclusief BTW). Als dank voor uw steun ontvangt u een aantrekkelijk pakket aan tegenprestaties, met daarin onder meer:

  • Wij reserveren voor u kosteloos een tafel à 10 personen voor onze jaarlijkse Holland Dance Festival @ The Grand (t.w.v. €1,290,-), een exclusief en stijlvol evenement waarbij haute cuisine en topdans samenkomen op een historische locatie: het monumentale Hotel Sofitel Legend The Grand in de Amsterdamse binnenstad. U kunt uw relaties of medewerkers op dit bijzondere event trakteren.
  • U ontvangt 4 kaarten voor een galapremière van Holland Dance Festival, waarbij u in de aanwezigheid van veel prominente gasten uit de wereld van cultuur en media, het bedrijfsleven en de politiek kunt genieten van een optreden, met rond de voorstelling veel gelegenheid tot netwerken.
  • De mogelijkheid om ook voor al onze andere producties met voorrang de beste kaarten te reserveren en rondom deze voorstellingen ontvangsten en ‘meet & greets’ met artiesten te houden.
  • Naamsvermelding op de Holland Dance Festival-website en in ons festivalmagazine.

Aanmelding en meer informatie
Wij hopen van harte u als nieuwe ‘Friend in Business’ te mogen verwelkomen. Om u aan te melden en indien u aanvullende informatie wilt hebben, kunt u contact opnemen met Frans-Johann Dietzel, Relatiemanager van Holland Dance Festival, via: frans-johann@holland-dance.com of 070-361 62 42.