DanceAble | Cursus najaar 2023

9 september t/m 23 december 2023
Gheijn Studio, Den Haag

- € 131,25

Tickets
foto
©Sjoerd Derine

"Onbeperkt dansplezier voor iedereen"

Heb je zin om te dansen? In de DanceAble lessen van Holland Dance Festival zijn dansers met en zonder beperking samen welkom. Heb jij een fysieke of licht verstandelijke beperking, een chronische ziekte of ben je een danser zonder beperking die dans en samen dansen wil benaderen vanuit een ontdekkende setting? Meld je dan nu aan voor de wekelijkse danslessen van DanceAble.

In de DanceAble lessen van Holland Dance Festival zijn dansers met en zonder (fysieke of licht-verstandelijke) beperking of chronische aandoening samen welkom. Iedereen doet mee vanuit zijn eigen mogelijkheden, alleen of waar nodig met persoonlijke begeleiding.

Alle dansers ontdekken voor zichzelf en met elkaar wekelijks de waarde van dans. Wij doen dit vanuit de veelzijdigheid van de moderne dans, waarin naast gestructureerde oefeningen, ook improvisatieopdrachten voorbijkomen.

In de hechte groep staat de dansbeleving en het ervaren van dansplezier voorop. De professionele dansdocenten houden rekening met de verschillende mogelijkheden van de dansers, zodat iedereen de les goed kan volgen.

Er is veel onderling respect in de groep. Er is een veilige setting, waarin ook nieuwe dansers zich over het algemeen snel vrij kunnen voelen. Vrij om zich helemaal te uiten door middel van dans.

In het eerste deel van de les dansen jongeren (12 +) samen met volwassenen. Dit geeft een mooie en waardevolle dynamiek in de groep. Daarna dansen de volwassenen nog een half uur door om dieper op bepaalde elementen in te kunnen gaan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de DanceAble lessen? Kom een (gratis) proefles doen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yolanda van der Heijden, 070-2170560.

Data & tickets

datum begintijd locatie tarief tickets
za 9 september 2023 10:00 Gheijn Studio Volwassen €131,25 Geweest

Impressies

foto
©Sjoerd Derine
foto
©Sjoerd Derine
foto
©Sjoerd Derine
foto
©Sjoerd Derine

Credits

Locatie
Dansstudio Another Kind of Blue, De Gheijnstraat 51, Den Haag.

Start najaar 2023
Zaterdag 9 september is de eerste DanceAble-les. Vervolgens worden de lessen wekelijks (met uitzondering van de schoolvakanties) gegeven. Later instromen is mogelijk!
De lessen starten om 10.00 uur. Jongeren hebben een uur les en de volwassen hebben aansluitend nog een half uur extra (totaal anderhalf uur) les. Maximaal aantal deelnemers ligt rond de 10 personen.

Tarieven DanceAble 
Volwassen: € 131,35  per cursus (reeks van 15 lessen).
Young < 15 jaar: € 97,50 per cursus (reeks van 15 lessen)
Voor de DanceAble cursus is de Ooievaarspas ook geldig.

Vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan of wil je je opgeven voor een proefles?
Neem dan contact op met Yolanda van der Heijden.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten rond het inclusiedansprogramma van Holland Dance Festival? Schrijf je dan in voor de DanceAble nieuwsbrief!

Voor alle workshops gelden de Algemene Voorwaarden van Holland Dance Festival.