Good [old] Times Cursus Najaar 2023 | Korte lessenreeks Modern/Improvisatie

20 september t/m 11 oktober 2023
Korzo Theater, Den Haag

Tickets
foto
Bodine Koopmans

Voor iedere 55-plussers die liever danst dan stilzit

Holland Dance Festival heeft een samenwerking met de dansopleidingen van Codarts Rotterdam. We geven geregeld masterclasses aan de docentenopleiding en bieden stagiaires de mogelijkheid om bij onze lessen kennis te maken met de doelgroepen. We starten binnenkort met een korte lessenreeks van 4 lessen voor dansende 55-plussers op de woensdagavond. 

Tijdens de lessen modern/improvisatie gaan we aan de slag met het onderzoeken en ontdekken van het lichaam. Door middel van improvisatie ga je op zoek naar jouw eigen manier van bewegen. Daarnaast zal er ruimte zijn om zelf en met elkaar dans te creëren. 

Aviva Thijssen, vierdejaars studente van Codarts Dansacademie in Rotterdam, gaat 4 lessen modern/improvisatie geven in het Korzo Theater. Een half jaar lang gaat zij zich verdiepen in improvisatie voor haar studie Bachelor Docent Dans. Aviva gaat werken met verschillende doelgroepen om te onderzoeken welke manieren van improvisatie overeenkomen en juist verschillen. De lessen gebruikt zij voor haar eindonderzoek, waar zij ook deels mee zal afstuderen. 

Planning 
Het gaat om een reeks van 4 lessen, achtereenvolgend. De lessen staan gepland op woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur:

  • Woensdag 20 september
  • Woensdag 27 september
  • Woensdag 4 oktober
  • Woensdag 11 oktober 

Kosten
De kosten voor anderhalf uur les zijn €5,00. Een totaalprijs van €20,00 voor 4 lessen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Ooievaarskorting, dan betaal je €10,00 voor de gehele lessenreeks.

Voor de continuïteit van de lessen en het onderzoek is het fijn als je de meeste lessen (het liefst allemaal) aanwezig kunt zijn. 

Data & tickets

categorie datum begintijd locatie tarief tickets
Good [old] Times | Modern/Improvisatie 20 september t/m 11 oktober 2023 19:30 Korzo Theater €20,00 voor vier lessen Geweest

Impressies

foto
Bodine Koopmans
foto
Bodine Koopmans

Credits

Voor vragen kunt u contact opnemen met Yvonne Schellekens