Good [old] Times Cursus Voorjaar 2024 | Modern plus

18 januari t/m 28 juni 2024
Theater De Regentes & Theater Dakota

€ 180,00

Tickets
foto
©Sjoerd Derine

“Voor iedere 55-plusser die liever danst dan stilzit"

Je bent nooit te oud om te dansen, dat bewijst de wekelijkse (dans)lessen reeks Good [old] Times. Al vele jaren organiseert Holland Dance Festival deze danslessen speciaal voor 55-plussers. Dans is de taal die communiceert, verbindt en in vervoering brengt, zonder dat er woorden aan te pas komen. Bovendien stimuleert het de aanmaak van zogeheten ‘gelukshormonen’.

“Voor mij is dans vooral ontspanning. Ik dans omdat ik er veel energie van krijg. En nee, er zit geen leeftijdslimiet op dansen. Je moet het gewoon doen: doorgaan met bewegen, met plezier hebben.”

— Julia Wielstra, 59 jaar - Deelneemster Good [old] Times

De Good [old] Times is er voor iedereen van 55+ die lekker wil dansen. Holland Dance Festival biedt meerdere lessen aan voor verschillende niveaus; voor ieder wat wils.

Tijdens de basiscursus ga je als deelnemer aan de slag met de basis van de moderne dans onder leiding van professionele dansdocenten van Holland Dance Festival. De lessen staan daarbij vooral in het teken van samen dansen met plezier als grootste drive. Bij de basiscursus is iedereen van 55 of ouder, met of zonder danservaring, welkom. Heb je behoefte aan wat extra’s? Dan kun je de Modern Plus cursus volgen. 

“Ik ben van huis uit architect en zie de dans eigenlijk als een voortzetting daarvan. Door te dansen kan ik de ruimte blijven gebruiken. Als het mij gegeven is, denk ik dat ik in mijn doodskist nog zal bewegen.”

— Jozef Sloots, 81 jaar - Deelnemer Good [old] Times

Data & tickets

categorie datum begintijd locatie tarief tickets
Good [old] Times | Modern Plus 18 januari t/m 20 juni 2024 11:45 Theater De Regentes €180,00 per lessenreeks bestel
Good [old] Times | Modern Plus 19 januari t/m 28 juni 2024 12:15 Theater Dakota €180,00 per lessenreeks bestel

Impressies

foto
©Sjoerd Derine
foto
©Sjoerd Derine
foto

Credits

Voor al onze workshops gelden de Algemene Voorwaarden van Holland Dance Festival.

Vragen?
Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u contact opnemen met Sylvia Krenz.