Insight door Marc Brew

4 februari 2024
Theater aan het Spui, Den Haag

€ 14,50

Tickets
foto

Voor jongeren (16+) & volwassenen, met en zonder beperking

Vanuit zijn unieke perspectief en vaardigheid van een inclusieve praktijk verkent Marc de schoonheid van verschillen door middel van bewegingsgeleide exploratie, creatieve taken en het aanleren van vast materiaal. Marc voorziet de dansers van een nieuw vocabulaire dat hun creativiteit versterkt, hij herdefinieert de verwachtingen van lichamelijkheid voor performers. 

Over Marc Brew
Marc Brew, een veelgeprezen internationale choreograaf, artistiek directeur en danser, is opgeleid als professioneel danser aan de middelbare school van het Victorian College of the Arts en de Australian Ballet School. Hij werkt al meer dan 20 jaar in Groot-Brittannië en daarbuiten als regisseur, choreograaf, danser, docent en spreker. Sinds 2008 wijdt Marc tijd aan zijn eigen choreografieën met Marc Brew Company en zijn recente choreografische opdrachten zijn onder andere voor companies in de Verenigde Staten, Nieuw Zeeland en het Verenigd Koninkrijk.  

Marc was Artistiek Directeur van AXIS Dance Company 2017-2021 en is momenteel Associate Artistic Director bij Ballet Cymru. 

Data & tickets

datum begintijd locatie tarief tickets
zo 4 februari 2024 10:30 Theater aan het Spui, Den Haag €14,50 Geweest