The Knowing Body door Diana Niepce

3 februari 2024
Theater aan het Spui, Den Haag

€ 14,50

Tickets
foto
Sem Título

Voor (semi) professionals, met en zonder beperking

The knowing body is een werkplaats dat zich ontwikkelt rond contactpraktijken, improvisatie, balansen en circustechniek, onder leiding van Diana Niepce. 

Deze werkplaats neemt de plaats in van het onbekende, van onderzoek naar lichaamskennis en de herformulering van het lichaam in het creatieve proces. Ze is geïnteresseerd in het denken over het lichaam van binnenuit, als een plaats van mogelijkheden, toestanden en perspectieven. Het herschrijven van het lichaam binnen de metamorfose van interne en externe toestanden die de eigen identiteit van het lichaam opnieuw vormgeven en zichzelf definiëren als geschiedenis en manifest.

Over Diana Niepce
Diana Niepce is een danser, choreograaf en schrijver. Geassocieerd artiest van Espaço do Tempo en maker van de stukken Raw a Nude (2019) met Mariana Tengner Barros, 12 979 Days (2019), Duet (2020), T4 (2020), Anda, Diana (SPA Prize, 2021) en The other side of dance (2022). Als hedendaagse danser en performer werkte ze samen met nationale en internationale artiesten. Ze is curator van formaties voor kunsternaars met en zonder beperking en onderzoeker van niet-normatieve lichamen in de dans. Daarnaast is zij auteur van Anda, Diana en het korte verhaal voor kinderen Bayadére

Data & tickets

datum begintijd locatie tarief tickets
za 3 februari 2024 11:00 Theater aan het Spui, Den Haag €14,50 Geweest