more inspiration

Holland Dance Festival opent dansseizoen tijdens Spotlight Festival 2023

30 August 2023

Op (Vrijdag 1) en zaterdag 2 september opent Spotlight Festival Den Haag het culturele seizoen 2023/24. Ook Holland Dance Festival is van de partij! Je vindt ons op het Kunstenplein in Amare, waar wij je graag alles vertellen over ons nieuwe dansseizoen, kan je genieten van een bijzondere virtuele danscreatie van choreograaf Fabien Prioville en hebben wij een speciale kortingsactie.

Vanaf 12.00 uur is er de Spotlight Podiumroute langs deelnemende theaters en culturele instellingen. Zij zetten hun programma voor komend seizoen in de spotlight en verschillende cultuurmakers geven korte voorstellingen en workshops. 

Ook Holland Dance Festival is van de partij en je vindt ons op het Kunstenplein in Amare. Je kan genieten van een bijzondere virtuele danscreatie, die de Franse choreograaf Fabien Prioville met een groep dansamateurs in Amare maakte. Wanneer je de VR-bril opzet, betreed je een virtuele wereld waarin je als toeschouwer wordt ondergedompeld in de uitvoering. Het voelt alsof je midden in de dansvoorstelling staat, omringd door de energie en emoties van de dansers.

We gaan graag met je in gesprek over het nieuwe seizoen, over de mogelijkheden om zelf te dansen en vooral over de 19de editie van Holland Dance Festival in 2024. Ook kun je vanaf 2 september een mooie Spotlight Festival Actie verwachten. Zien we je daar?

Bekijk hier het actuele programma