DanceAble Young | Cursus voorjaar 2023

14 January 2023
Holland Dance Festival Studio, Den Haag

€130.00

Tickets
foto

Ben jij tussen de  10 en 14 jaar, heb jij zin om te dansen, maar weet je door je (fysieke of licht-verstandelijke) beperking of chronische aandoening niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de DanceAble Young lessen van Holland Dance Festival. Je kunt gratis een proefles volgen.

In de DanceAble lessen van Holland Dance Festival zijn dansers met en zonder (fysieke of licht-verstandelijke) beperking of chronische aandoening samen welkom. Iedereen doet mee vanuit zijn eigen mogelijkheden, alleen of waar nodig met persoonlijke begeleiding. De lessen worden gegeven door ervaren en professionele dansdocenten. Dans is bij uitstek een vorm van bewegen, waarbij je op je eigen manier je helemaal kan uiten. Deelnemers voelen zich in de les snel vrij en veilig genoeg om alle opdrachten en oefeningen te durven uitvoeren. Ze zijn op hun gemak, laten elkaar in hun waarde en er is onderling veel respect. De dansdocenten houden rekening met de verschillende mogelijkheden van alle deelnemers, zodat iedereen de les goed kan volgen.

Bovenal staat het dansplezier voorop. Het uitgangspunt van DanceAble is verder het ontdekken wat ieders potentie is in de dans en het ontwikkelen daarvan. Er wordt gewerkt vanuit de veelzijdigheid van de moderne dans en de lessen op zaterdagmorgen zijn geschikt voor jongeren (10-14 jaar) en volwassenen van alle leeftijden.

De lessen DanceAble Young worden momenteel samen gegeven met DanceAble. De DanceAble Young deelnemers hebben een uur les en de DanceAble deelnemers anderhalf uur.

Data & tickets

date start time location price tickets
Sat 14 January 2023 10:00 Gheijn Studio, Den Haag €130,00 (20 lessen) Past