meer inspiratie

Behind the Scenes bij Sydney Dance Company

12 oktober 2023

Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen hebben bij een topgezelschap? Dit is je kans!

Op zaterdag 21 oktober kun je genieten van 14.30 -15.30 uur van zo'n unieke "Behind the Scenes" ervaring bij Sydney Dance Company. Gedurende de middag krijg je een inkijkje in bij het internationale dansgezelschap: bezoek een warming-up les, geniet van een sneak preview tijdens repetitie van Impermanence & Forever and ever en stel al je vragen tijdens de Q&A.

Mét of zonder ticket voor de voorstelling van Impermanence & Forever and ever door Sydney Dance Company; Toegang is voor iedereen gratis!

Programma Behind the scenes (GRATIS)
Za 21 oktober, 14.30 - 15.30 uur
Verzamelen in Danstheater, Amare

- Warming-up les van Sydney Dance Company;
- Korte Q&A met Charme Yap, repetitor van Sydney Dance Company en met Rafael Bonachela, artistiek directeur van Sydney Dance en choreograaf. 
- Repetitiemoment van Impermanence of Forever & Ever.

Deze Behind The Scenes is onderdeel van Open Amare. Bij Open Amare krijgt de creatieve energie van Den Haag een podium. De programma’s zijn gratis te bezoeken en altijd weer anders. Van hiphop battles op de Tribunetrap tot lunchconcertjes, workshops voor kinderen of doorlopende exposities en installaties op het Kunstenplein. 

SYDNEY DANCE COMPANY
 
Impermanence van Rafael Bonachela is een diepgewortelde verkenning van schoonheid en verwoesting, Het volledige werk weet de emotie te raken met dans, als met de ontroerende partuur van Bryce Dessner, Grammy Award bekroonde componist.
 
Het grensverleggende werk Forever and ever verkent ideeën over orde, chaos, populaire cultuur en menselijk gedrag. Tijdens de zintuigelijke beleving maakt het publiek kennis met een spannende mix van dance, techno, high fashion en levendige belichting die zorgen voor een hypnotiserend effect.