meer inspiratie

Nog slechts één week Holland Dance Festival te gaan

12 februari 2024

Volgend weekend op vr 16 en za 17 februari sluit Holland Dance Festival af met de nieuwe voorstelling Digital Twin door Another Kind of Blue. 

Choreograaf David Middendorp brengt zijn passie voor dans en technologie samen en geeft met deze voorstelling een inkijkje in de ontastbare tweelingwereld. In vier verschillende choreografieën wordt onderzocht hoe de interactie tussen de digitale en fysieke wereld eruit ziet. Laat je verrassen door de kracht van technologie in de danswereld.

Komende week op di 13 en wo 14 februari is de virtuoze, wervelende en onvergetelijke dansreis met Compagnie Hervé Koubi in Sol Invictus te zien. Dansers met uiteenlopende achtergronden, zoals hiphoppers, battle-kampioenen, maar ook dansers die in bijvoorbeeld het Amazonegebied of in Siberië een totaal eigen training en routine hebben ontwikkeld. Met een mix van dansstijlen en genres, zoals rap, ballet, acrobatiek, aerial en martial arts. Een belangrijke rol in de choreografie is ook weggelegd voor rotaties, wendingen, cirkels en de zon.