HDF Abonnement

26 januari t/m 10 februari 2024


Diverse theaters: Amare, Theater aan het Spui & Korzo in Den Haag

€ 89,00

Tickets
foto

Te bestellen t/m 30 november 2023

Dit seizoen hebben we voor het festival bijzondere dansvoorstellingen gebundeld in een abonnement. Zo kunt u genieten van meerdere voorstellingen tegen een gunstig tarief van € 89! (normaal € 131)

Wij placeren u op de beste 1e rangs stoelen, zodat u zelf niets meer hoeft te regelen. Maar wacht niet te lang met reserveren, want er is een beperkt aantal abonnementen beschikbaar. U kunt dit boeken t/m 30 november 2023!

De voorstellingen in het abonnement zijn:

Ailey II
vr 26 januari 2024, Amare Den Haag

Al jaren worden de Ailey II-dansers alom geprezen om hun virtuositeit en hun jeugdige, niet te stuiten energie en kracht. Niet voor niets verbinden topchoreografen van over de hele wereld graag hun naam aan dit bijzondere jongerenensemble.

Marc Brew & Sidi Larbi Cherkaoui
za 3 februari 2024,  Theater aan het Spui Den Haag

An Accident, een bijzondere, spannende nieuwe samenwerking tussen de Australische danser Marc Brew en de wereldwijd vermaarde Vlaams-Marokkaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui.

Gibney Company, New York
wo 7 februari 2024, Theater aan het Spui Den Haag

Ook in onze negentiende festivaleditie halen wij weer een aantal internationaal in het oog springende dansgezelschappen naar Nederland die hier nog niet eerder te zien waren. In het geval van de New Yorkse Gibney Dance Company gaat het daarbij zelfs om een Europees debuut.

Silvia Gribaudi
za 10 februari 2024, Korzo Theater Den Haag

Met gulle humor en radicale empathie verheft de Italiaanse choreografe Silvia Gribaudi ideeën over menselijke onvolmaaktheden tot een kunstvorm, voorbij het gebruikelijke of de cliches.

““Geniet van het festival met het voordelige HDF Abonnement””

LET OP! Je ontvangt de tickets NIET via de mail, maar enkel een bevestiging van het HDF-abonnement. Voorafgaand aan iedere bovengenoemde voorstellingen kunnen de tickets opgehaald worden bij de gastenbalie op locatie. 

Data & tickets

datum begintijd locatie tarief tickets
26 januari t/m 10 februari 2024 20:15 Diverse theaters in Den Haag Te bestellen t/m 30 november 2023 Geweest

Impressies

foto
foto
foto
foto