Traces Left Within Livestream NDT 1

3 t/m 5 februari 2022


Livestream

€ 15,00

Tickets
foto
Rahi Rezvani

Met dit feestelijke premièreprogramma van Nederlands Dans Theater 1 vieren we allereerst de terugkeer van Jiří Kylián bij het gezelschap. Zijn intrigerende Toss of a Dice (2005) wordt voor het eerst sinds 2006 door het gezelschap gedanst. Kylián liet zich voor dit dramatische en soms beklemmende ballet, dat een rijkdom aan staccato’s herbergt, onder meer inspireren door een stalen object van de Japanse beeldhouwer Susumu Shingu, wiens kunstwerken hij als ‘dansers van de eeuwigheid’ omschrijft.

Naast Toss of a Dice omvat Traces Left Within wereldpremières van ‘associate choreograaf’ Marco Goecke en van oud-NDT-danseres Marina Mascarell, die inmiddels geldt als een van de rijzende sterren van de Europese dans. Goecke – wiens vorige choreografie voor Nederlands Dans Theater werd genomineerd voor de Zwaan voor ‘Meest Indrukwekkende Dansproductie’ – staat bekend om zijn unieke, complexe en intense danstaal. Met zijn vlijmscherpe, bliksemsnelle en nerveus fladderende bewegingen prikkelt de Duitse choreograaf het zenuwstelsel van zowel zijn dansers als zijn publiek.

Op donderdag 3 februari, vrijdag 4 februari en zaterdag 5 februari zenden we de voorstellingen van Traces Left Within live uit, rechtstreeks vanuit Amare Den Haag naar jouw woonkamer!  De makers zorgen ervoor dat het publiek thuis net zo betrokken is bij hun nieuwe creaties als het publiek in de theaterzaal.

Op donderdag 3 februari, vrijdag 4 februari en zaterdag 5 februari wordt de voorstelling die op dat moment gedanst wordt in Amare in Den Haag, gefilmd door meerdere camera’s en live uitgezonden via de website van NDT.

De ‘inloop’ is tussen 19.30 en 20.15 uur. Er is dan nog geen videobeeld te zien, alleen een scherm met het programma van de avond. Je kunt deze tijd gebruiken om jouw verbinding en apparatuur te testen, en eventueel het casten naar de tv. Zorg dat je er op tijd bij bent en je apparatuur ruim van te voren controleert, zodat je niets van de voorstelling mist.

De daadwerkelijke voorstelling start om 20.15 uur (CET) (let op, nieuwe aanvangstijd) en duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Aanvangstijden wereldwijd:

Bekijk hier wanneer de voorstelling start in jouw tijdzone.

Toegang tot de uitzending in drie stappen

  1. Klik hierboven op de button ‘Koop toegang voor stream’ en bestel een unieke link die je toegang geeft tot de uitzending voor slechts €15 . Wil je ons gezelschap steunen? Meer geven mag altijd!
  2. Na een klik op de button verschijnt het bestelformulier. Vul dit s.v.p. volledig in en controleer goed je e-mailadres (i.v.m. versturen van de toegangslink).
  3. Na invullen van het formulier, betaal je veilig via onze betaalpartner Mollie met een van onderstaande betaalopties. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met de unieke link. Bewaar deze goed!

Data & tickets

datum begintijd locatie tarief tickets
do 3 februari 2022 19:30 Livestream €15,00 Geweest
vr 4 februari 2022 19:30 Livestream €15,00 Geweest
za 5 februari 2022 19:30 Livestream €15,00 Geweest

Impressies

Foto: Rahi Rezvani. Dansers: Donnie Duncan Jr., Chloé Albaret
foto
Rahi Rezvani
21 Above - NDT Season Book 2021 - 2022 - 300dpi for Print ┬®Rahi Rezvani
foto
Rahi Rezvani