fbpx
A/ZDatumLocatie

Steun Holland Dance Festival

Wij kunnen ons belangrijke werk niet alleen doen. We slaan voor onze activiteiten graag de handen met onze partners ineen. Maatschappelijke, culturele en financiële partners. Maar ook als particulier kunt u een belangrijke bijdrage aan Holland Dance Festival leveren!

Word Holland Dance Festival Ambassadeur

Word Holland Dance Festival Ambassadeur

Als particulier kunt u uw betrokkenheid bij ons bijzondere, internationaal onderstreepte werk concreet maken door Holland Dance Festival Ambassadeur te worden. Dankzij uw bijdrage kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn: onvergetelijke danservaringen bieden, aan iedereen in onze samenleving.

Lees meer
Zakelijke partnerships

Zakelijke partnerships

Wij geloven in samenwerking en over de grenzen heen kijken. Juist onverwachte samenwerkingsverbanden blijken in het oog te springen en succesvol te zijn. Holland Dance Festival heeft in de loop der jaren vele partnerships met diverse bedrijven gesloten.

Lees meer
Zakenclub Friends in Business

Zakenclub Friends in Business

Met een groeiend aantal bevlogen leden is onze Friends in Business-zakenclub het kloppend hart van het corporate netwerk van Holland Dance Festival. De leden ontmoeten elkaar tijdens voorstellingen en speciaal voor hen georganiseerde bijeenkomsten en krijgen de kans om hun relaties jaarlijks uit te nodigen voor een verrassend event op een bijzondere locatie.

Lees meer