Als ver weg dichtbij voelt Inclusiedansproject

2 februari 2024


Theater aan het Spui, Den Haag

Tickets
foto

Tijdens het DanceAble Symposium is ook het resultaat van het inclusiedansproject te zien. In het najaar van 2023 heeft een groep van 14 jongeren met een beperking, de ultieme kans aangegrepen te werken met choreografe Anneloes van Schuppen. Voor sommigen was het een eerste kennismaking met moderne dans, voor anderen een kans om hun danstalent verder te ontwikkelen. Samen met de choreografe hebben alle dansers hun creativiteit en enthousiasme ingezet om een choreografie te creëren.

Als ver weg dichtbij voelt onderzoekt het grote onbekende. Hoe spring je in het diepe dat zich opeens aandient? Teentje voor teentje, gespannen, vol vertrouwen? Nieuwe ervaringen en grote of kleine veranderingen zijn spannend of zelfs ronduit eng. Waar kunnen we een vleugje moed vinden? En wat als de rest het bij het oude wil houden? Wie of wat houdt je tegen om iets nieuws te proberen? En misschien nog belangrijker, wie of wat houd(t) je vast als alles om je heen verandert?

Op zoek naar vleugjes moed en met rugzakken vol avontuur en vertrouwen gaan de dansers het spannende onbekende tegemoet in Als ver weg dichtbij voelt.

Meer over DanceAble Symposium

Data & tickets

datum begintijd locatie tarief tickets
vr 2 februari 2024 11:00 Theater aan het Spui, Den Haag Te zien tijdens DanceAble Symposium 2024 Geweest

Credits

Het project vindt mede plaats dankzij de enthousiaste hosting van twee scholen voor speciaal onderwijs in Den Haag: Het Piramide College & het Viertaal College.  

CREDITS

Choreography: Anneloes van Schuppen
Composer: Hessel Sollie
Costume Stylist: Jorrien Schoneveld