A mon bel amour Compagnie par Terre

12 juni 2022


Amare, Den Haag

€ 17,00 - € 30,00

Tickets
foto
Patrick Berger

Choreografie door Anne Nguyen

De voorstelling À mon bel amour onderzoekt onze ideeën over het individu, het koppel en het collectief door verschillende opvattingen over identiteit en schoonheid te onderzoeken.

“À mon bel amour, een voorstelling waarin eclectische dansvormen, zoals voguing en waacking centraal staat.”

De dansers zijn zwart, wit, man, vrouw, klassiek, modern of urban geschoold, en komen uit allerlei culturen. In hun diversiteit spelen ze de rol van vertegenwoordigers van verschillende dansstijlen. Dit levert een dynamische, spannende en krachtige voorstelling op met beelden die doen denken aan clubs en modeshows.

In À mon bel amour komen moderne dans, waacking, popping, voguing, locking, krump en ballet samen in een soort paringsdans. Acht dansers, vier mannen en vier vrouwen, sloven zich uit, flirten, zijn excentriek en dominant. Ze overstijgen zichzelf om ertoe te blijven doen. Zo reflecteren ze ieder op hun eigen manier hun culturele voorkeur, inclusief verschillende ideeën van hun zelf en van de ander.

Data & tickets

datum begintijd locatie tarief tickets
zo 12 juni 2022 16:00 Amare, Den Haag € 17 t/m € 30,- Geweest

Impressies

foto
Patrick Berger
foto
Patrick Berger
foto
Patrick Berger

Credits

Choreografie: Anne Nguyen.
Dansers: Sonia Bel Hadj Brahim (waacking, popping), Arnaud Duprat (popping), Stephane Gerard (voguing), Pascal Luce (popping, locking, waacking), Andrea Moufounda (danse contemporaine), Sibille Planques (danse contemporaine), Emilie Ouedraogo (krump), Tom Resseguier (danse classique)

Deze voorstelling is te zien dankzij het Fonds Internationale Dans (FIND). Amare, Holland Dance Festival en Nederlands Dans Theater bundelen in dit fonds hun krachten met als doel spraakmakende internationale dansproducties in Amare te presenteren en Den Haag als de dansstad van Nederland te profileren.

Aanbevolen

Sacre – Circa

Info & tickets

Mystery Sonatas / for Rosa – Anne Teresa De Keersmaeker, Amandine Beyer / Rosas, Gli Incogniti

Info & tickets